::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, August 5, 2009

Pemenangnya...


Phiewwwwwwwww nek loteh aku nak nantikan penutupan contest aku ni, nampaknye takde sape yang berani menjadi follower aku yang ke-99... Tapi aku kompom ramai yang nak jadi follower aku yang ke-100 so dengan itu, aku ase wajarnye aku menutup contest pertama ni ek..
Kowang setujula ek sebab aku takut tak sempat plak aku nak send pezen kat pemenangnye nanti.. nak harapkan assistant aku asenya takle diharap.. suh bungkus pezen pun takmo huwaaaaaaaaaaaa..... so aku nak war2kan kat sini pemenang kepada contest KEDUA dan KETIGA...
Pestaim ni weh, aku wat contest sekali 3 contest dan pemenangnye pestaim gak owang yang sama ni.... Aku ase contest pertama pun dia leh menang tapi takpela... nak wat camne kan... So untuk makluman kowang, contest KEDUA iaitu capture 15000 tu dimenangi oleh
jeng.............jeng.................jeng............
v
v
v
v
v

adehhh dik.. puas akk ko ni cari gambo single ko tapi tak dapek... tapi yang ni pun nampak sweet tau ihiks...

Dan untuk adiah misteri pun aku umumkan dik farasela ni sebagai pemenang.. Aku pilih dia dari segi pe? dari segi yangmana dia banyak mengomen entry2 aku... Ekceli aku malas nak habaq mai yang aku pilih pemenangnye berlandaskan sape yang banyak komen aku sebabnye aku takmo nanti satu n3, kowang komen sampai 5..6kali kan cam tak ikhlas je komen kan.. biar natural jek kan best ihiks...
So TAHNIAH pada FARASELA ye...

Ni pezen 3 in 1 buat adik...
1st ~ sebenier krn mengundi akak
2nd ~ contest capture
3rd ~ hadiah misteri

so tahniah skali lagi ye dik....
kalo pezen tidak memuaskan, mohon ampun dan maaf ye..
Harap2 sudilah menerimanye....

Dan ni plak pezen bagi 2nd intake (erk! btol ke ejaan aku tu) yang send aku alamat lambat tu kan.. Tu pun masih ade lagi yang tak send so aku anto la dulu yang ni ek...
Memula skali aku nak mintak maaf sebab mayb kad aku tu biasa jek almaklumla tak sempat aku nak bueknye gpun takde mood huhuhu yang pasti aku ikhlas bagi kat kowang pezen ni kan kan kan so moga kowang sudi menerimanya dan moga kekal abadi persahabatan kita dan yang paling penting, pasni kalo aku masuk contest lagi, jangan lupa vote aku tau ekekekeke

p/s : ~ Buat MAMA D, pezen baru sampai tapi ena tak sempat nak amik lagi kat opis.. kalo ena dah amik, ena publishkan k...
~ Buat NEEZA plak, pezen ko taktau la sampai dah ke lom sebab alamat yang aku beri tu tengah dikuarantinkan so mayb pezen ko skali kena kuarantin kot ekekekeke

Anyway thanx sume sebab menjayakan contest ni ek ihiks...


post signature

3 luvbites:

<< s| tED| >> said...

ko pakai samul surat urusan kerajaan ke? ekekekekeke

T.u.Y.a said...

salam akk..
tenkiu music box..
Tuya dah dapat dah tadi..
sepatutnya 3hb aritu dah dapat..tapi Tuya x de kat umah,kena la amik kat Post Office tadi..
cumel..tenkiu banyak2..

Y@ZeD@ said...

amboi amboiiiiii, sampul surat free nampak?? hikhikkkkk