::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, August 28, 2009

Kakak sayang Baby

Kakak ske kaco Baby...
Pantang tengok Baby gerak sket.. pantang tengok Baby buka mata sket n pantang dengar sore Baby sket mesti dapatkan Ibu n mintak permission nak gerakkan Baby cuz nak men ngan Baby..
Kekadang kesian ngan dia tapi tula, ayat si Ibu pasti 'JANGAN KACO BABY!!' sebabnye si Ibu banyak mende nak kena buat.. Len la Ibu ade dok terbaring disebelah Baby..almaklumla Baby asai sedar jek nak nenen kat molotnye di umo dia tika ni.. Kekadang Ibu geram gak, nak jek beli puting n sumbat kat molot ekekek tapi malas la nak ajarkan..

Super tak ngan muka Kakak?
Adik kata kalo tido macam muka Kakak tapi kalo Baby jaga cam muka Adik..
ade ke gitew.. macam2 Kakak dan Adik ni la hehehehe

owhhh Ibu yang keabisan darah dan pucat lesi ingin jugak interprem ihiks...
Pipi sape yang paling mbammmm soklan kuiz minggu ni ahaks..


post signature


2 luvbites:

<< s| tED| >> said...

seronok dapat adik baru... :)

Farasela said...

alahai...comelnyer...