::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, August 6, 2009

Rezeki Baby

Kelmarin aku ade dapat surat tapi biasala aku, aku bukan berminat ngat nak bukak surat2 rasmi ni tapi dek kerana hubby aku paksa suh bukak, katanye cek.. terfikir plak aku, sape plak nak kasi aku cek kan... tapi bukak la jugak...

ERKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dari nuffnang la wehhhh
MasyaAllah..ase nak nanes ase...
Ekceli aku ade mintak tolong ngan
ATTY tang nuffnang punye cek ni..
Aku dah lama wat dalam 3bulan lebih gak tapi dia asik tulis PENDING jek so masa atty btau mayb cek tu ilang aku ase cam ralat la jugak...
Walaupun sket tapi ni permulaan dan pestaim aku dapat dari nuffnang..
So aku kata mayb aku takde rejki so pasrah je la kan..

Tapi tula, nak dikatakan rejki baby, sampai jua cek ni dan pestaim aku merasa huhuhu
Thanx atty.. aku ase nuffnang tau ko nak tolong aku, tu yang dia cepat2 send aku cek tu ekekeke
anyway thanx to nuffnang too..
Kowang kalo nak, rajin2la klik aku kompom aku klik kowang gak ihiks...

post signature

8 luvbites:

MaMaMiE said...

Salam ena, dh rezeki anak hang na, sok bertambah lg sorang, bertambah ler murah rezeki...ngeh²... Semoga selamat segala²nya ye... amin.

miEz haNeM said...

tak sabar mau lihat pic baby akak:)
seminggu lagi je kan??
iutss...i'm happy for u sis! rejeki baby@!

<< s| tED| >> said...

ekekeke. rezeki baby.. :)

miela77 said...

Tahniah...walaupun sikit tapi berbaloi...kan wat pe..just klik2 je..tapi iela dtg kt sini..iklan tido..klu x leh klik..skang iela main klik je asal iklan je x kira blog iela kenal atau tak..

Oh ya offer Pekasam 5 pek RM30 termasuk pos..kalau minat email iela kat Miela.77@gmail.com n war2 kan kat kengkawan...

pu3syakira said...

betul eh nuffnang ni...
saya ekceli takut nak sign up :)
dah nmpk nih..mcm nak join pun ada

sweetfiza said...

wah ...syok la ..
rezeki baby tu ...

Yan said...

alaa awat padam???
nak taula dapat bape.. hehehhe kepoh jekl

Zanna_MamaBatrice said...

yee
aku pun baru dpt 2 hari leps
dah deposit dah dalam account
ngeh ngeh ngeh