::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, August 7, 2009

Menang lagik

Disebabkan aku menang contest lagi so aku harus mendapat pezen la kan kan kan
Kali ni aku dapat pezen dari dak
tED yang mana aku dapat meneka kuiz yang dia bagi tapi aku agak terkilan sebab pasni baby aku pasti meleleh air liur sebab aku request nak adiah sebakul buah pulasan tapi tak dapat huhuhuhu

Sblom tu aku nak cite satu pristiwa tragis tED tang surat ko ni..
Aku memula memang taktau langsung surat ko ni dah sampai..
Aku dah siap tido terbungkang kat dalam bilik then bile petang aku bangun, aku tengok anak2 aku serta bapaknye tdo, aku on la laptopkan...
Tiba2 aku tingin nak pandang luar kat peti surat tu..
Aku tengok ade sampul surat putih dok tepi longkang..
Pelik gak aku, camne surat tu leh melayang kat situ..
Rupanye tengok2, peti surat aku tu tak tutup.. Agaknye posmen masukkan surat trus terkeluar ikut blakang..
Mak aiiiii tED, kalo aku lambat tadi, mesti dah jadi arwah dalam longkang ko punye pezen kan huhuhu mujur sempat aku selamatkan huhuhuhu

Pe plak ko bungkus2 ngan tisu ni tED?
Cam ko nak bagi aku syabu la plak huhuhuhu

tadaaaaaaaaaaaaa
oooOoooOOOooo keychain dari Malacca upanye...
So nice.. Tenkiu ek tED... Nanti ko bagi aku beca plak ek ihiksss


post signature


3 luvbites:

sweetfiza said...

huhuhu...
pezen lagik....

ikiqzana said...

wah ena bnyk betul prezen dpt... mmg patut pun dpt prezen coz ena pun murah hati bagi prezen kt org.... moga bertambah la rezeki ena lg...AMIN.

<< s| tED| >> said...

ekekekeke.. TQ too ena.. ko nak beca.. mai sini lah... sejam rm40.. ekekekeke.. bayo sendiri :P