::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, August 31, 2009

Merdeka Belly Contest

STICKY MODE

Ni hasil memblogwalking gak ni.... Sejak aku peknen ni, amai plak wat contest tang peknen kan so aku pe lagi, pe yang aku ase leh masuk, aku masuk...tu pun atas mood la...
Kebetolan plak mood aku kali ni cam adoooo je kan so aku masuk la ihiks... walaupun ase malu sket nak masuk contest ni tapi tingin gak..tak kira! tak kira!

Contest ni aku dapat dari blog
CIKMIN.
Seperti biasa pasti ade syarat2nye kan... Meh kiter tengok syarat dia meh

1)Peserta hanya dikalangan Blogger yg preggie2 and new mummy yg baru melahirkan pun buleh..sila jadik Follower jika belum okeh...paksa neh..huhuhu.
Paksaanmu ku terima huhuhuhu.. memang sowang blogger yang tgh sarat preggie n dah nak meletop pong dan dah jadi follower

2)Copy Logo kt atas tu dan back Link Entry ini(mcm kt sidebar CikMin tu), letakkan di sidebar blog ANDA dan sila wat ENTRY khas ttg kontes ini..paksa lagik..
wokeh.. walaupun penin sket tapi paksaan mu kali ini gak ku terima huhuhu

3)Linkkan blog ini didalam link list/bloglist ANDA.
Ni pun dah buat

4)Sila ambil gambar Belly ANDA dan buat Entry Khas di Blog ANDA menggunakan tajuk MERDEKA BELLY CONTEST dan JGN LUPA tinggalkan Link Entry ANDA di komen box CikMin dibawah entry ni..supaya senang CikMin dan CKjunior nak wat sport check nnt..disamping tu cite la sket kan..perasaan ANDA ketika itu..tak susah kan..hehehe...

ha! ko! ni la gambo lucah ku itew uhuksss...
maluuu..maluuuuuuuuu nak totop muka la huhuhuhu
tapi takpe, 'penapis' gambar dah benarkan ianya ditayangkan kerana tiada unsur2 lucah hehehehe
amacam! bolat cam belon tak? ahakss...
perasaan aku tika ni?
kompomla nak cepat2 mletop dapat baby yang sihat dan sempurna dan aku pun nak sihat dan selamat gak...
ekceli masa ni tengah tunggu masa je lagi, insyaAllah minggu depan aku masuk la spital..
Doakan aku dan baby selamat ye...

5)Tarikh tutup pada 31 ogos 2009 ini..
So doa2kanlah rejki baby kali ni ek hehehe

Cikmin, dah siap sumenye....


post signature

9 luvbites:

atie said...

Masuk jgn tak masuk ena sempat lagi sebelum bersalin ye.Moga menang ok...

CikMin said...

ena darling...syarat no 2 jek x betoi..yg lain pass!..tuk syarat no 2 tu kan..ena copy gambar logo tu pastu letak kt sidebar..yg kt tepi blog ena tu ha..pastu letak link kt bwh ni..

http://kasehabadi.blogspot.com/2009/08/merdeka-belly-contest.html

mmg ramai yg pening tang ni..tp buh ye ena..nnt cikmin view balik...

CikMin said...

lupa nak komen..perut ena ni...chumei gak bolatnyer....

wawa n nasz said...

wahh,meriahnye belly akak..i hope u win d' contest. he,same la cm kiter.hm,bdebarnye menunggu hari..cuak pon ade gk..1st time kn..

sweetfiza said...

tingin gak nak masuk ni ...
tp kena ambik gmbar peyot yer ...
sogan plak ...

achee_b165 said...

good luck!!

oho.. besar gak peyut akaks..cam p-na dlu la.. dr 48kg naik smpai 72 kg.. powet tauu..huhuh..sib baik bole maintain balik..risau maks!

~p-na mama oja~

zue @ annaleeya said...

gud luck ena.... moge peyut ko yg bolat ittew bulih menang.. ahaks..

p/s : ena... tarikh besday ko same dgn tarikh anniversary aku.... nak seleberet same ker??? he3.. tp tarikh tu, ko dlm pantang kan????

Mama Mya said...

semoga berjaya :)

Farasela said...

salam...dah lama x komen...sowie...sy baru start bekerja setelah lama ber mc & bercuti gara2 H1N1...apa2, baca dlm blog sy yek...mengenai n3 nie, bsrnyer perot...mesti baby sihat yek...sy pon baru dpt msg akak, akak dah slamat bersalin...alhamdulillah....take care...