::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, August 10, 2009

Wan Tomyam

Ermmm tetiba tekak ni teringin makan kat Wan Tomyam Seafood
So pelagi, request kat hubby..ingatkan dia akan kata takyah r ataupun pape...tapi dia leh kata jom jek...
perghhhhhhh aku pun pe lagik... senyum lebar tapi was2 gak sebab takut makanan tak abis...

Aku yang slalu pucat dengan anak dara sulung ku yang overdos ekekeke
anak dara kedua ade tapi ntah camne aku tak snap pict dia time ni ihiks

Nie la dia tokey topup...
tengah nak makan pun leh layan client lagi.. bowing toll!!!
campak henpon tu nak! nak!? huh!!!!

lauk2 yang menjadi kebiasaan aku order kalo makan kat sini..
Nak cuba lauk lain tapi cam tak pandai jek sebab siam kan so nama lauk drang cam pelik jek so makan je la yang simple2...
Seperti yang telah diduga, tak abis ponggggg
Adik dan Kakak punye nasi pun tak abis, banyak pembaziran melanda huhuhuhu


post signature


3 luvbites:

<< s| tED| >> said...

tapau lah bawak balik.. :P

ima shhs said...

weh... biler ler nak gih makan dgn ko nih...kekeke...

sweetfiza said...

amboii..makan..makan dan makan lagi...
lg bape hari lg ni ...
pasni kena berpantang la yerkkk...