::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, August 5, 2009

TAG ke-41

Tengah jalan2 di blog owang, aku singgah di blog messymero dan aku nampak TAG ni so pe lagi kan... kiter cuwiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ekekeke

TAG kali ni mengenai aku dan 5 kenangan manis
so meh kiter jawab meh

1.Berapa umur anda?
huhuhu dah tua dah..30tahun 11bulan hehehe.. bulan 9 nanti genapla 31 tahun uhuks

2. Anda berasal?
Aku dilahirkan di Temerloh, dibesarkan di Pekan dan stay di Kuantan...
Koi orghang Pahang sejati aokkkk


3.Berapa adik beradik anda? Anak yang ke? Brp lelaki n perempuan?
Aku cuma ade 2adik bradik jek.. Aku dan kakak aku tapi kakak aku dah lama meninggal so tinggal aku sowang jela sob..sob..sob...

4.Sekolah terakhir anda?
Sekolah Vokay kat Temerloh..

5.Bila terakhir anda memotong rambut?
Sejak tau aku peknen kira bulan 12 yang lepas la hehehe

6. Shampoo apa yang anda gunakan sekarang?
Pantene Anti-Ketombe ihiks...

7. Anda gemar menjahit? Kalau tidak nyatakan sebab..
erk! jahit biasa2 la..nak suh jahit over2 tak kose nyah terutama jahit manik yarrkkkkk lecehh!!!

8.Jika duduk di rumah, adakah anda suka menghias diri ?
lor dok umah watpe plak nak hias diri... bebas ape saje ihiks

9. Apakah kerja rumah yang paling malas anda hendak lakukan?
banyak bebeno malasnye ekeke tp lipat baju la aku pilih...

10. Soalan terakhir.. bagi 5 kenangan MANIS yang tak dapat anda lupakan sampai bila bila.
~ Dapat tawen ngan hubby aku ihiks
~ Mengandung zuriat sendiri dan dapat Kakak, Adik dan Baby (InsyaAllah)
~ Bersama kawan2 yang sekapla siap ketawa tak hengat dunia ekeke
~ Bercoti bersama keluarga
~ Berada di situasi yang kita impikan...seronoknye lahaaaiii (tapi tak penah lagi rasai huhuhu)

Aku nak TAG pada sesape yang baca TAG ni so kowang tak bek tipu tau..
Dah baca kena wat tau ihiks...

post signature

5 luvbites:

Farasela said...

salam...tgh cuti yek?akak, sy baca tag nie, so kene tag la ye...tp sy ada utang tag akak lg...so, ada 2 hutang ye...

sweetfiza said...

ko ni tak baek tul tau ...
kena wat ke ni ???
huhuhuh....: )

<< s| tED| >> said...

aku dah pernah jawab inI! :P

wawa n nasz said...

akk,saye amik tau tag nih.em,saye lum mik cuti lg,tp xtaula next week,kalo dh ade terasa2,amik gk kot cuti awal.he,menghitung hari

wawa n nasz said...

akk,sy amik k tag nih