::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, August 11, 2009

Makan lagik

Akhir2 ni aku tingin makan kat kedai yang aku tak penah makan...
Tak tau la nape...

So kali ni aku try makan kat Rasa Mas..
Taktau la ok ke tak kat sini
Leh tahan ramai gak owang kat sini...

Kakak bersama 'perompak' yang cute hehehe

Aku plak bersama 'perompak' yang dah lama merompak ati ini cheeewaahhhhh geli..geliii ekekeke

Kakak suh snap pict dia bersama belon...
Katanye sama tak muka dia ngan belon tu?
hahahahaha

Akhirnye nampak jugak molot 'perompak' cute ni

Pe yang di order?
Adik dan Kakak makan ni jek

Ibu dan Abah makan ni cuma bezanye Abah ayam percik dan Ibu ayam pepper..

Bole la tahan cuma ayamnye tak besttt..
Terlalu banyak daging dan tawar

PAsni nak terjah kedai mana ek...
Sempat lagi ke ni?
Esok dah nak masuk spital dah ni huhuhuhu


post signature


6 luvbites:

sweetfiza said...

makan jgn x makan ....

wawa n nasz said...

sy lak nk mkn mcdonalds tp kt pntian tadak plak,kna g jauh sketla,hehe.nikmatilah mknn sblm bpantang yer tak,kak.good luck utk akk..hope everything's fine..baby sehat n cumey :)

ninie said...

wah ena... sebelum menyerah diri sok sempat lagik ko gi mensyekek...hehehehehe...

wifenavy said...

suka donut tak? Cuba la Donut Big Apple kat Kuantan Mall (mall yang baru tu).. terutamanya "Duren-duren".. waa...sedap...

<< s| tED| >> said...

ekkekekeke,, dah hampir dekat nak bersalin baru ko nak rasa mengidam makan itu ini ek?? ekekeekeke

Farasela said...

mkn selagi leh mkn...nanti dlm pantang, susah lak...