::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, August 12, 2009

Tiba waktunya....

Harini 12 Ogos 2009 bersamaan ari Rabu...
Dan ari yang ku tunggu2 dalam cuak kena masuk spital..
Tika ni aku dah berdaftar dalam spital...
Camnela anak2 aku nantikan.. sian hubby aku hulu hilir nak settlekan aku dan anak2 kat umah..
Moga hubby aku tabah melaluinya...
Pasti aku merindui dak berdua tu...
InsyaAllah keesokan harinya aku akan dibedah untuk mengeluarkan baby yang aktif lagi nakal ni dalam prot ku ini hehehe...
Kowang doa2kan lah semoga aku dan baby SELAMAT, SIHAT dan SEMPURNA ye...
Kalo nak tau perkembangan aku, sila view ke blog my hubby ye...
http://ayenmuda.blogspot.com

Jumpa bila dah abis pantang ye kengkawan..
Dikesempatan ini jugak aku nak ucapkan
SELAMAT BERPUASA BUAT KOWANG
dan
SELAMAT ARIRAYA la jugak sebab aku abis pantang pas raya kan
dan
aku jugak nak MINTAK MAAF pada sesape yang penah atau sedang berkawan dengan aku skang, manalah tau kot2 kata2 aku ni ade yang mengguris ati dan perasaan kowang tanpa aku sedari..
Aku pun taktau idop ke mati aku pasni so tak salahkan mintak maaf pada kowang..
Jaga diri bebaik ye kowang..
Papehal, kowang perlu hint my hubby je, dia akan layan tapi jangan lebih2... nanti aku wat cite cam ..... DALAM BOTOL kang wakakakakaka acah jek ihiks...
Sayang kowang sumeeee
daaaaaaaaaaaaa............................................


post signature

14 luvbites:

MAMADANISH78 said...

ena....
mamaD doakan ena selamat ye..
moga dipermudahkan segalanya...
tak sabaw nak lihat baby ena tu nnti...

T.u.Y.a said...

kak ena..
semoga selamat sumenya..
Tuya doakan segalanya berjalan lancar..
amin...

sweetfiza said...

wah dah sampai masa yer ena ...
semoga semuanya selamat ...
tnggl fiza plak pas ni ...
smkin dekat mmg ler smkin ngeri...

messyremo said...

smoga akak selamat melahirkan bayi comel tu~~=)

Amna Faqiha said...

ohoo..dah tiba masanya..saya doakan smoga Ena tabah, sabar n selamat melalui suma2 tuu lgpun Ena da ada pngalaman c-zer kann cuma brlainan w/pun sama..saya pon c-zer gak ms lahirkan Amna...
jgn lopaa minum pati ikan haruan n gamat..hikhik..slmat berpantang...x posa ekkk...x perlah x posa leh raya gakkk

CikMin said...

salam ena...cikmin doakan agar sume selamat nya selamat nye...kita ketemu di alam maya lagi nnt....

wifenavy said...

mmm..2 bulan jugak nak tunggu Ena ber blogging ni.. apa2 pun, nak ucapkan selamat la kepada Ena & baby.. Insya Allah setiap keperitan melahirkan tu terbayar dengan pahala.. (ber fal sampah lak dah)

atty's said...

semoga ena dan baby semua selamat..amin..jagadiri ye na..

<< s| tED| >> said...

ena!! semoga semuanya selamat!!!!!! aku doakan... caiyokkkk!!!

ima shhs said...

Ena, aku doakan yg terbaik utk ko ekk...;-)

HASNAH said...

sop..sop...sedih la plak Ena..naper cakap mulut tak der insuran cam tuh..
Insyaallah, smoga sumer nyer slamat dan yg pasti nyer kami sumer mendoakan kesejahteraan, keselamatan dan ker...ker..semuanya buat Ena sekeluarga...

Farasela said...

kak ena...slamat bersalin...tp dah tau kak dah bersalin baby gegirl...take care...sy sentiasa merindui akak...

ummuabdullahsyaakir said...

Salam kak..tahniah dah selamt melahirkn..moga akk tabah spnjg tempoh berpantang nnt.

neezareef said...

slmt berpose..maaf zahir dan batin spjg berblog ya..