::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, August 10, 2009

Penyambut Tetamu TC

Meh aku nak btau sket salah satu tempat menarik kat Kuantan ni...
Kalo sampai kat Kuantan, kowang mesti kena p TC atau nama panjangnye Teluk Chempedak...
Tempatnye biasa jek cuma pantainye la...
Selalunya ramai stay Kat Hotel Hyatt tu sebab tepi pantai kan...
Kat situ banyak tempat makan termasuk McD dan KFC pun ade...
Dan yang paling best taauuuu.. ade penyambut tetamuuuuuuuuuu
wa cakap luuuuuuu
sat..sat.. aku ade snap penyambut tetamu dia..
sat ek...
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tadaaaaaaaaaa...
Ha ni la dia penyambut tetamunye..
Encem kan..macho plak tu..
Mana ade orang sanggup dok atas peti surat tu tapi dia sekor jek bole tau tanpa meruntuhkan peti pos tu...

Tak cukup ngan dia, ade lagi assistant2 dia yang membantu menyambut kowang...
Perghhhhh layanan dia tiptop terutama kalo kowang bawak plastik makanan
memang dia layan 1st class punye

tu assistant2 dia tengah kemas2 kawasan sebelom tetamu2 datang...
baguskan..
Kalo kowang nak merasa sambutan drang tu, kowang harusla bawak seplastik makanan hehehe


post signature


2 luvbites:

neezareef said...

amit2 je ko ckp monyet tu ensem

<< s| tED| >> said...

fuiyoooo!! ensem woo penyambut tetamu itu walaupun tidak berbaju dan bogei!! ah ha ha ha ha