::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, August 22, 2009

Contest Baju Raya Sedondon

STICKY MODE

Tengah skodeng blog2 owang, aku ternampak contest ni di blog iburikazz
hmmmmm berminat plak aku ase nak join contest akhir sblom aku meletop ni...
seperti biasa syarat2nye adalah

1.Jadilah follower iburikazz dan add iburikazz di bloglist anda.
wokeh! ni dah settle!!

2.Buat satu entry tentang CONTEST BAJU RAYA SEDONDON dan buat link ke entry ini.
http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/08/contest-baju-raya-sedondon.html
erk! maksudnye kena wat n3 then letak je link iburikazz ek...
bereeeeeeehhhhh


3. Upload lah Gambar anda dan pasangan berbaju sedondon

oh! gambar ngan pasangan je ye.. ngan anak2 pasangan takle ye hehehe
ok..ok...nila gambarnyeee..

4. Nyatakan nama anda dan pasangan, tahun aidilfitri anda bergambar sedondon tu dan tema baju raya tahun ini.
Nama aku : Ena
Nama pasangan aku : Ayen
(aci la ek nama panggilan...takle bg nama penuh ihiks...)
Ermmm tahun bile ek... rasa2 tahun 2007 tak silap aku...
tema baju raya tahun ni plak kaler biru pinky


4. Tinggalkan link anda di sini.ok?
link ape plak ni... adehh bebal tol aku niii

5.Sila tinggalkan sekurang2nya satu komen di mana mana entry yang anda baca selain entry contest ni...Buat syarat..
ok..ok..jap..
ok! dah tinggal komen di
'
Merdunya Suara Azan'


okey itu jek...

post signature

6 luvbites:

sweetfiza said...

xde gmbar berdua ngan hubby...
x leh join...
anyway... good luck...

<< s| tED| >> said...

ekekekekkekek.. baju raya sedondon... huH! mmg sedondon..

Naz-Segalanya disini said...

ena..dah tgok.gd luck

Naz-Segalanya disini said...

ena..tgok kerongsang jom..kat www.kerongsangnazla.blogspot.com

neezareef said...

mmg npk sedondon..guuddd luckk

Farasela said...

harus sedondon ngan hubby & anak2...nk msk gak le contest nie...sy tgh blogwalking setelah bercuti selama seminggu...