::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, March 31, 2009

Gotong Royong 5S

Arini (Sabtu - 28/3/2009) gotong royong 5S dan sume dak2 opis terlibat...
So terpaksala aku datang jua.... walaupun patutnye time2 camni aku dok umah wat pape yang patut terutama tido muahahahaha
Hamper2 dan piala di atas adalah untuk Zon yang paling cantek dan terbaik berbanding dengan zon2 yang lain tak lupa jugak hamper wat Johan dan Saguhati wat pencipta logo 5S..

Sebelom memulakan gotong royong, haruuussss Dato' n bos memberi sepatah kata semangat untuk anak2 buah memulakan gotong royong..
Cik Ziana sebagai pengacara majlis..

Kali ni, aku malas jadi kamerawoman sebab kalo aku jd pastinye gambar2 aku takde kan... so aku harapkan salah sorang blogger aku tu yang snap gambar so leh la aku amik nanti kan muahahah....

Bos aku memulakan kata2 semangatnya...
Tapi semangatkah kami pabila dengar kata2nye?
Ntah! ekekekekeke
Disebelahnya, bos aku yang slalu menyusahkan idop aku huwaaaaaaaaaaaa
mencikk tauuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

Kusyukkan kitaorang dengar kata2 semangat dr bos ihiks..
Sambil dengar, sambil jeling kat kamera tapi rasanye aku tu bukan jeling, siap gerak badan lagik muahahaha
syok wooooooooo org amik gambo kiter ahaks...
Nie lak kena kusyuk dengar, kalo idak bos anggap drang men2 almaklumla dok dekat ngan bos ekekeke
Dato' pulak bg kata2 semangat...

Sebahagian yang hadir..
Sebahagian lagi tak nampak la plak



5 luvbites:

mamafif said...

wahh..dpt hamper ni yg sonok jd beronok2 nih

atty's said...

ena..gotong royong yg besh..dpt diah..

neezareef said...

lawo opis ko

RaFFLeSiA MeRaH said...

bestnyerrr....gotong royong siap dpt hamperrr tuu....cam ari kuarga pulak....

Gerakan said...

Kalau sakit hati dengan bos, baca je kat dia pantun ni (dari buku ‘Alamak, Bosku Seperti Hitler!’) hahaha:

Pagi-pagi, sudah mencemuh,
Si pemandu terus terdiam mengeluh,
Bos ini jenis yang kecoh,
Dapat “Tan Sri”, satu dunia dia heboh.

“Ada pelanggan hendak jumpa”,
Itulah kata si setiausaha,
Bos enggan, mengantuk katanya,
Biarkan pelanggan berjumpa air liur basinya.

Bos memanggil mesyuarat mengejut,
Ada pekerja berjalan bak siput,
Bos pun menengking sampailah semput,
Para pekerja terkentut-kentut.