::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, March 23, 2009

Jom makan

Menu pilihanku 'MEE REBUS'
Sedap gak mee rebus dia cuma tak kick sebab tak pedas langsung..
Anak2 dara aku yang order Mee Goreng pun, tak jadi nak makan tu, sume kerumun Mee Rebus aku.. huhuhuhu
Tak cukup r Ibu nak makannnnnnnnnnnn

Standard ayo! LAICI

Adik masa ni tengah moody
Dia ni moody slalu..
Mujur Ibu pandai pujuk ihiks

Kakak yang sentiasa ceria...

Dan akhirnye, Adik dok atas meja, Kakak dok tepi Ibu dan masing2 melantak Mee Rebus...
Ikut pandai kowang le, asaikan jangan wat pangai...
Ibu pun jenis tak sabar gak ni ihiks..

Yaaaaaaaaaaa
tengok owang yang berpantang (kununnye la)
Makan Tomyam Seafood dan telo beserta ais...
Skejap pantang, skejap idak, ntah pape....




6 luvbites:

neezareef said...

lately ni salu sgt npk mee rebus nih tp lom penah torai

Anie said...

sedapnya mee rebus tu....kat area tempat kerja anie nih pun ada jual mee rebus..suka makan kat situ sbb sedap..nih sejak diet dah lama dah tak makan..

CuTeMiUt78 said...

wah.. ni sakan mkn ni.. oh adik moody selalu sebab dia tau ibu tooot kot...so pas ni jeles aarrr

Ayen said...

Mmg org berpantang xleh makan yg bukan2 tp yg dlm n3 ni pantang jgk,pantang tgk.Hahaha...

PerantauSepi1306 said...

mee rebusss... yumssss isk, isk dah la dekat lunch ni, lapoooor ;p

atty's said...

na..banjer..aku..mee rebus..