::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, November 23, 2009

Aneka gambar

hehehehe
saje je nak suh kowang tengok aneka2 gambar ni ha..
Sume ni keje Kakak la..
Serun gak aku dia men henpon baru aku tapi kalo tak kasi, sian la plak..
Tiap2 ari kena charge hp sebab dia men games..
Jangan dia jatuhkan udah, kalo idak sian hp slide aku huhuhu

post signature

5 luvbites:

atty's said...

akak leh geng ngn fir..suka gak buat lagu tuh ..

mzira said...

Huhuhu. . .pndainye kakak buat.ne mesti minta tunjuk ajar dri kakak lh.boleh ke?? :D

Ena Qalinsya said...

atty..
hahaha nnt kita ketemukan drang ek atty

mzira
dia blajo sdiri mzira, takyah tanye org len

CuTeMiUt78 said...

woohooo... macam2 jadinya.. tu kakak yg dah beso.. aku ni hp aku berapa kali dah di lempar dek Mirul tu..

sweetfiza said...

pandai sngguh kakak godeh2 hp mak dia yer ....