::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, November 6, 2009

Lepas tensen

Aku tensen?
Eh idak r tesen mana cuma pening gak bila pk kan tang kenduri Baby ni so sblom jadi gilakkkk mari kita koke lagi..

Kali ni ade ahli baru..
Wahhh ahli baru lebih advanced dari kami, takpe..takpe.. kami sukak..
Tapi tang sore tu huhuhu tapi takpe..takpe.. atleast aku dah ade geng muahahaha

Masa ni aku enjoy giler...
Bergelek pun ade..bergoyang pun ade..terhengguk2 pun ade ekekeke

tapi aku cam robot plak..asai dpt nanyi 3 lagu trus slow bateri aku..

yeahhh enjoy it walaupun ade yang memekikkan tinger..
kali ni ade org banjer..thanx nurulll..


post signature


4 luvbites:

PerantauSepi1306 said...

uikss.. nak wat kenduri baby ke...jgn tensen.. tensen...joya... hehhee

atty's said...

jom karok..weh..

Lina said...

wahhhh ni dah terer ni bole masuk pertandingan karok nih hehehe

Ena Qalinsya said...

Akak PS
hehehe thanx kak..masih terkawal

atty
jom atty..nnt kite koke kat sana ek

lina
hahaha ko jgn lina.. mau pengsan juri2 tu nnt