::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, November 6, 2009

Sudah berhabuk

Huhhuhu dah lama tak men boling..
Dah lama berhabuk kat ujung dinding itew..
B, bile kiter nak men ek..
Lina, opis ko takde anjur lawan boling ke..
Jangan lupa ajak aku ek..
Mesti skill aku makin merundum sebab last aku men pun masa aku disahkan ngandung 2bulan ihiks...
Selamba badak jek men tu pun mujur masa kandungan dah 8bulan aku tak men lagi..kes hubby aku r yg suh masuk pertandingan skolah dia..giler tol hahahaha
Jom men weh.. sape nak men boling jom..jom erk! tp aku dah leh ke lom ek..


post signature

8 luvbites:

sI tEDI said...

aku x tau men

neezareef said...

tumpul dah skill kang beg dah behabuk pn ha

Farazila said...

lerrrr......

jaga kesihatan dulu kak....
bagi pulih sistem dalam badan tue.....

buat masa ni akak asap ler dulu bola tu bg ade power skeett.....

:P

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...saya pun dah lama tak main bowling....skill pun agak2 ingat2 lupa...huhuhu last main masa sebelum kawen dulu...

fikaryna79 said...

rina balik kuantan..kita g main kat mega mall eh..tp ryna bwh sket dr amatur..huhu..

Nida said...

Suka main bowling.. tapi selalu sangat bola yg ku baling ke longkang.. hehe. Nampak sangat tak pandai main...:)

Ena Qalinsya said...

tedi
aku pun bukan reti sgt weh

neeza
hahaha harap2 skill tu masih bersisa

farazila
akk ni degil n ganeh sket dik..bila dh kena br nyesal huhuhu

alimaz
takpe, pasni kita men bowling pakai skill pape pun ek

fikaryna
berehhh dik... akk pun bawahbawahbawah lg amatur ahaks

nida
hisshhh slalunye baling ke longkang tu bukan tak pandai men cuma tangan kehel jek tu..nnt kita btolkan tgn tu ek ihiks

Mama Mya said...

salam .. saya x gheti main bowling hihihi

klik2 ur carefree nuffnang :)