::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, November 30, 2009

Giler dan mereng

Ya, aku akui itu..
Tapi yang paling mereng kawan2 aku 2 orang ni la..
Memang giler n mereng tol la...
yang nila yang aku kata ske kat Pameran Dino tu
Meh tengok meh..
okey..gambar 5 di atas adalah gambar yang masih blur..
Yang taktau pe mende alah ni..
So pakai taram jek..
Taktau nak tengok mana walhal kamera nye kat atas...
Dokla tengok kat skrin tu ekekeke

pastu jalan2 smula..
tetiba kitaorang nampak mamat 2orang ni tengah posing macho
pe lagi..............................

kiter seraaaaaaaaaaaaanggggggggggggggggggggggggggggggg
hahahahahahahaha
Sian mamat2 tu..kitaorang kaco alik2 gambo kitaorang yang excited ni dipamerkan muahahaha
ske..ske..ske...

bila dah tau tu..mula la otak giler dan merang datang..
ekceli sblom drang snap gambo, kena nari ;chicken dance' dulu tau..
mujur drang tak record dak 2orang tu menari, kalo idak maluu wooooooooooo ekekeke
aksi2 mereng drang dah terpamer yangmana konon2 wat takut ke Dino..
Time ni blur dah ilang tapi jadi mengots plak hahahaha
Aku yang mengontrol ayu..
Malu i uols wat gitu tauuu huhuhuhu

Pas snap itu ini then leh anto ke email ..tu pasai dapat sume ni hehehe
Thanx Dino...

post signature

4 luvbites:

Farazila said...

aduyaiii..\mcm bebudak la semua niehh..
hihihiih

Diarihatiku1976 said...

amboiii.. sakan posing ekkk

suhaila-ab said...

salam kenal...suka dengar lagu kat page ni..hehehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena...t-rex tu tak tokok kepala ker....ekekekekekek