::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, November 3, 2009

Dah sunat

Ni gambo terbaru anak dara kesayangan aku ni..
Perkembangan terkini tak bape menarik sgt..
Silap aku jugak kot sebab masa ngandungkan dia asik moody jek so Baby pun jarang nak gelak2 dan senyum..
Puas di agah2 baru r senyum tu pun skejap banget..
Jenis takmo pandang setepat.. puas kita pangey dia, dia pandang kiri kanan walhal dia nampak kita dok depan dia..
Mulala jeles kat anak2 org yangmana senang gelak dan senyum bila di agah ekekeke.. nak wat camne... memang Ibu dia jenis senyap dan bengis jek tapi ati baik wooooooooooo ekekeke pasan jap!

Oh ye, nak cite dimana selama Baby dah disunatkan..
Memang dia ni lain dari kakak2nye...
Kakak2nye kena sunat pas Majlis Akikah tapi Baby lom majlis lagi dah disunatkan
Yela, kakak2nye dijaga oleh maktok dia tapi dia dijaga oleh mentua aku..
kakak2nye majlis kecik jek tapi dia beso skett jekkk tak banyak..
kakak2nye jenis dahi luas n rambut jarang tapi dia cantek elok jek..
Kakak2nye bila bercukur tak botakkan rambut tapi Baby kali ni kena botakkan ekeke
Kakak2nye tak penah kena kunen maupun daki kat muka/kepala tapi Baby kena..
Mentang2 yang last, semua len dari kakak2 ye sayang...
Moga yang ni lagi baik..lagi rajin.. lagi mendengar kata.. dan yang lagi2 positif la..jangan lagi2 negatif udah ihiks..

Oh ye sambung balik, melalut ke len plak..
Ok, mek (mentua aku) aku kata bila Baby kena sunat, nanes bunyi 'ekk' skejap jek pastu senyap hehehe
Bagus tol yg ni.. kena cocok pun 'ekk' jap jek, sunat pun camtu..
Alhamdulillah settle satu perkara..
Camne ek upa Baby kena botak?
Huhuhu sian anak dara ibu kena botakkk...
Kakak2nye dulu takle botakkan sebab dahi dah la luas, rambut kurang so takut r rambut lambat tumbuh, nanti tak lawo la plak.. Harap2 Baby cepat r tumbuh rambut..


post signature

4 luvbites:

wawa n nasz said...

oho,bby elin dh sunat yer..tahniah!hehe si faheem ni kna tggu bsr br sunat la.si boboy saye ni dh start knal muke org..especially ngn mak die,papa dia ngn nenek dia..ha,mula la b'bunyi2,gelak2, ajak borak skali hehe

atty's said...

nanti lah baby elin dah betui2 pandai gelak ..time tu ko tak larat nak layan dah ena..

Ena Qalinsya said...

wawa
sonotnye dia leh gelak2... hmmm bukan org kata dak laki leh sunat masa kecik ke?

atty
hahaha btol tu..skang pun makpak kureng nak agah, ni kan plak nnt dia pandai ketawa kan ekekeke

Razana said...

klu kasi botak rambut baby nnti lg lebat rambut dia tumbuh. klu nk cantik lg botakkan rambut dia 2-3 kali. kecik tak lawo x pe asalkan bile beso cun melecun. hehe