::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, November 23, 2009

Prepaid ke Bill

banyak wit?
Eh idak r..mana de..
Bosan dah pakai prepaid sebab aku ase anggaran dalam RM50..60 gak so better aku guna bill..
Bila guna prepaid, ase cam terkongkong nak calling so bila pakai bill ni ikut dan je kan..
Tapi insyaAllah tak melimpah2 bil sebab aku bukan rajin ngat bertepon melainkan tepon umah hehehe
Kowang jangan ngade2 nak suh aku call kowang ek hehehe

post signature

10 luvbites:

cHeRyNa PiReS said...

hmmm...elok buat bajet. kalau tak kita tak sedar kan?

sI tEDI said...

kadang2 bil.. bila mula2 kita daftra mmg murah.. 3-4 bulan dia dah tunjuk taring. dia dah cas harga sebenar..

ayah aku pernah kena.. maxis..

ikiqzana said...

betul tu ena.. pakai line lg senang.. klu pki prepaid leceh la..

dah lama pki line..

Ena Qalinsya said...

CHERYNA
dh wat..limit smp RM100 jek ahaks

tedi
ye ke tedi? akus lalu kena ngan celcom.. ngn maxis lom lg huhuhu

ikiqzana
hehehe pakai tu mmg sng tp bile bayo mula la termenung muahahaha

atty's said...

aku pakai bil..

sweetfiza said...

x berani sungguh nak pki bill ni ...
takut x sedar diri plak kang ...
he he he ...

Nida said...

Kalau saya suka guna bil sebabnya kalau masa terdesak boleh terus call.. klu pakai prepaid buatnya masa tu takde kredit tak ke haru
:-)

neezareef said...

dulu aku pkai prepaid..pstu laki aku suh aku duk bwh line dier...skang aku mmg pkai bill arr..

tp aku suke pkai prepaid kot..

PerantauSepi1306 said...

hehehe den memula pakai line, celcom.. paih tu tak tahan ngan charges bagai.. den tukau prepaid digi... konon nak save balik.. den pakai balik line maxis... skalik byk rugi daaa sbb tak guna sgt pun kena bayo gak.. jadik tukau prepaid digi balik.. dan until now.. alhamdulillah.. maintain sudah... sbb akak jenis tak byk sgt calling nie... so 30 hengget sebulan tu kira dah banyak...

rasanya nak memilih line or prepaid ni bergantung kepada kepenggunaan individu lah kot

Alimaz-Kembara Terasing said...

hai ena....tak penah pakai bill...pakai prepaid ja...takut over limit...huhuhuuhuh