::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, November 21, 2009

Baby dah 3 bulan

Baby Elin a.k.a Baby domok ahaks... dah pun 3 bulan..
Jap jek masa berlalu kan..
Ok per perkembangannya stakat ini?..
Takde pape yang menarik lagi cuma berat dia makin bertambah2..
Terkujat gak aku tapi okla dari kakak2 dia asik dok masuk zon kunen je, alik2 aku malas dah p kenek ihiks..

Baby dah berusia 3 bulan dan beratnye skang dah 6.3kg
Masa dulu aku dah complete btau beratnye..so skang ni dalam masa sebulan dia dah bertambah 1.3kg..
ish..ish..ish.. patut r Ibu ase makin tak larat nak pikul..
Wat plak jenis tak dok diam..
Kena beli beg yg jenis leh dukung baby ni..
Dulu aku dah nak beli tapi Abahnye cam tak caya beg tu, dia takut tali terlucut..
Tengokla camne..

Baby dah kena cocok..
Nak kata demam, ntah le.. on off kot..
Silap kitaorang gak sebab masa Baby kena cocok, badan dia dah on off panas disebabkan berjangkit ngan Adik tapi kitaorang ase tak bape sangat panasnye.. so skang Baby still on off lagik..
Moga2 baby tak demam la hendaknye..



post signature

3 luvbites:

mzira said...

Huhuhu. . .patot ler bby elin bam bam.beratnya bby elin. . .rasa nak peluk n ggt pp bby elin. . .kekeke

mzira said...

Huhuhu. . .patot ler bby elin bam bam.beratnya bby elin. . .rasa nak peluk n ggt pp bby elin. . .kekeke

wawa n nasz said...

bby saya pon masuk 3bulan dh.he.tp berat dia 6.2kg.kurang sket dr bby elin kn.hehe