::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, November 30, 2009

Dah keje lom?

eh kowang dah keje lom?
Aku tak amik coti sblom dan slepas raya pun..
Takde maknanye sebab bukan raye pun so better dok opis layan blog tapi takde masa gak surf kowangnye blog..sory ek...
Sesambil wat n3 sesambil wat keje huhuhu tu tak sempat
Moga kowang sambung kembali keje dan settlekan keje yang dah berlambak2 tu ye hehehe

post signature

5 luvbites:

fikaryna79 said...

baik kak..cam tau jer org bc en3 akak maser kat opis nih.
ryna x ambik ct pun..sbb ct thn dah abis dan save utk kawen 12.12 nih..( ct 7-17hb 12..) jemput dtg ke tpg..cuti2 ngan budak2..hehe..

FIESYAH said...

same lah kite kat tempat keje...
boringnye...ramai g yg cuti...huuulala...

CuTeMiUt78 said...

ha'ah.. sama je la ngan aku pun.. takde maknanya nak coti2 lama2

sI tEDI said...

aku keje dah ari ni.. tapi khamis ari tu coti

neezareef said...

bos tarakkk...