::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, December 20, 2008

Tukar2 pezen

Ermmm ena tak taula nak wat contest pe..
Nak ciplak yang owang, tak best plak..
Bile jenguk2 blog kowang, ase jeles plak kowang dapat pezen kan..
Ermmm pe kata kiter tuko2 pezen nak?
Untuk lebih mengeratkan lagi persahabatan kita
Kalo kowang setuju, email la aku kat
qaisya06@yahoo.com kasi alamat kowang...
Lina, ko pun leh gak tapi takyah kasi alamat la hehehe

25 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

ohh...idea yg bagus.. ok gak tu ena.. klu camtu.. nnti aku emailkan alamat aku ya

Suki Cida said...

oh idea yang bernas... contest keychan tu mcm ner? yang mana satu ena punya?

atty's said...

okeh..kty setuju..hehehe..

Riezal said...

boleh no hal.. nanti aku antar email..jgn lupa kasi add ko gak.. hmm tadi aku prasan ada kucing area apartment aku ni.. agak2 buat keychain bagi kat ko pun menarik ni..hmm kuar jap cari

Lina said...

ohhh ye tuko2 hadiah ek bole gak tuh, klu aku request nah hadiah ape bole tak ahakkksss...

lie_nurulz said...

menarik gak tuh..

PerantauSepi1306 said...

wahh... leh gak lah tumpang sekaki.. hehehehe :D

yahhh cemana contest key chain tu.. sapa yg kena ;p

Ena said...

cute
ko nak pezen kan, leh jek tp kena tuko2 pezen ngan aku la ihiks..
mana alamat cute!

cida
contest tu telah terjawab ihiks
meh alamat!!!

atty
stuju slalu kalo bab pezen ek ihiks
meh alamat!!!

riezal
kijam ko nak bunuh kucen tu wat keychain sob..sob..sob..sian kucen tu huhuhu.. meh alamat weh!!

lina
nak request ek..
aku bg ko pezen 5S nak muahaha

nurulz, menarik ek..
tp camne nak pos jauh banget tu ekk

akak PS
sekaki jek tau ekeke
pemenang dah dibitau kak anyway thanx jd org pertama bg address ahaks

lie_nurulz said...

haha..tu la kak na.
Tp xpe,nurul plan nak kasi sorvenir gak kat kengkawan blog nnt..
tp kena cari sorang dulu,utk bhgi2kn kat msia nnt..
kalo pos dr sini lebih 2/3 org wat rugi jah..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

mesti gak tempek muka kanda kat sini

hahahhaa

inteprem...inteprem..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

nk tkar2 cam ne nih..ader syarat ker

Ena said...

mamafif
nama pun tuko pezen..
so ena send pezen dulu ke mamafif then baru mamafif send ke ena plak ihiks.. tapi pastikan send ur address to my email k hehehe

atty's said...

wakakka..adeh..nanti aku email ko na..

Yatie said...

ala, dah jejauh nieh camne nak tukar2 hadiah?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam kenal,
very good idea...

UnGu VioLeT said...

akak, dtg ambik award 'follower Ungu Violet' blog yer..

http://missunguviolet84.blogspot.com/2008/11/bestest-follower-ungu-violets-blog.html

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

dh emailll...

UnGu VioLeT said...

slm kak.. ade tag untuk akak tau!! dtg singgah blog mar, pastue.. angkut yer tag tue.. and bt yer kak.. same2 usahakan yer..

slm syg selalu dr mar utk akak cyg..

lie_nurulz said...

kak ena,nurul yg jauh ni boleh ke...
kang mahal pos dr pezen..heheh..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

nak pezen...
tong gas bleh?

hehhehehe

(^_^)

Zanna_MamaBatrice said...

setuju2......

re : thanks singgah umah...
kita tukar2 link yerk....kak ena

Ayen said...

Ni bknnye psl setuju ke x setuju cume nak tnye nape tarikh n3 ni advance sgt,hahaha....

[S]itie [B]Um [B]Um said...

kalo xnk tukar2..akak je bg kt saya bleh? hehe

Zalisa Maz @ ZN Isa said...

Assalamualaikum. saja jalan2 cari kawan :)

UnGu VioLeT said...

slm kak.. ade award untuk akak.. akak dtg blog mar, ambik yer!! love from mar.. :)