::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, December 26, 2008

Coping lagik..

kehkehkeh...
mood in coping btol la...
abisla wit bonus camni ihiks...
ZIP tu tak penah tinggal.. nak buat camne.. peberet woooooo
Ekceli aku nak sama adil yang mana baju Adik aku beli jenama ANAKKU dan baju Kakak aku beli jenama GIANT muahahaha
alaa ANAKKU mana ade size Kakak la gpun baju2 kat giant lawo pe.. banyak pilihan..

Aku yang dok termenung memikir nak beli ape lagik
hmmmmmmmmm
ekekek acah jek la...
tu aku tgk tensen menunggu Abah, Kakak dan Adik p toilet lama..
Aku dah abis borong, drang still tak siap2 lagik HUH!



2 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

hah..hah..hah.. mari2 coping..

nurulhuda abu bakar said...

kita pun suka zip ;) coklat ade wafer sedap skit dr yang semata coklat... kan?