::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, December 12, 2008

Bengang

adehh bengang tol aku ngan sidia...
semalam aku kena tego melalui email kes aku tak btau dia yang aku lewat 2minit, dan terjadila balas membalas email..
Mau tak geram wooooooo... aku punyela selama ni kedatangan aku memuaskan.. dok congok dalam opis pukul 7.15pagi dia tak amik kira plak tapi pestaim aku lambat sebab kena uruskan pe yang patut di rumah tanpa bibik, tu pun lambat 2minit, berkira ek HUH!!!!!

Arini aku kena lagik.. kena ngan adik aku plak tu..
Tapi aku tak salah mana pun cuma aku pertahankan adik aku..
Emosional? yes ofkos aku emosional sebab sikap dia yang membuatkan aku meluat..meluat sesangat... Tunjuk bagus!!!! tapi sebenarnye cam cinabeng!!!!
Depan orang tunjuk kuasa dia tu terlalu besar konon dayus la kalo takle handle anak buah tapi bab gatei dia tu, dia tak tau ke seluruh Pahang ni dah tau harrkktuiiiiihhhhhhhhhhhhhhh
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tuko kan aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku tak tahan dah keje tempat yang sistematik n punctual sesangat ni...
Giler jadinye......
Makan stengah jam tapi lewat 2minit kena pangey!
Salah taip n cuai buat keje dikenakan buat surat tunjuk sebab!
Dah tulis time kuar tapi lupa tulis time balik, kena marah
hey!! ape ni!!
aku dok zaman ape ni...
tak puas ati tukarkanlah aku!! nape asik ugut jek!
aku dah buat surat dan bos dah aprooved kan so pe lagik, buatla surat tukokan aku..
takkirala nak tuko kan aku cameron ke ape ke asalkan aku leh kuar dari opis ni ahhhhhh
Ofkos aku sayang lagik kat dak2 dalam opis ni wat plak aku dah dapat adik yang kamcingkan tapi bosan la....

3 luvbites:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sabaq kak...

(^_^)

Lina said...

heheh betul ke ko sanggup klu kene tuko kat cameron cam tak caye jer...

CuTeMiUt78 said...

emmm... betul punya marah ni.. smpi ketempat aku bahangnya ni.. sabo na. takkan la marah smpi ko sanggup nak tukar ke cameron...