::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, December 10, 2008

Putrajaya aku kembali lagi!!!!!!!!!!!

Putrajayaaaaaa!!!!!!!!! i'm baccccccckkkkkkkkk!!!!!!!!
Cehhh kalo tak penah p, tak jejak kaki langsung..
Bile dah p, sbulan 2..3 kali perginye hahahaha

Aritu taks empat nak round2 Alamanda so aku ajak family aku p jalan2 dalam tu..

Yeahhh jom..jom p Alamanda jom ihiks

Dalam parking lot pun leh posingkan ihiks...
Masa ni ujan tak henti2 so haruss dak 2orang ni dipakaikan sweater, kalo idak demam la plak kan..

Gambar terakhir kenangan ngan Bibik uhuks..

Tak ramai mana orang sebab orang semua tengah berpusu2 balik kampung nak raya hehehe

Dari kecik hingga ke besar Kakak dan Adik di bawah jagaan Bibik..
Moga Bibik kembali semula bukan utk kesenanganku tapi untuk menjaga mak..
Itu yang aku inginkan...

Sape paling chubby...
Cute plak posing kitaorang kan ihiks..

Sematkan kenangan E.F.F.A FAMILY di air pancut Alamanda


2 luvbites:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ni budak Putrajaya mai singgah

he he he

~ mzznana ~ said...

la...awat x habaq mai putrajaya...roger2la...kalu dak..leh jumpa...ngedate gitu...hehe...