::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, December 26, 2008

Masakan di hari coti

Ok disebabkan lauk pauk aku tak bape laku, bukan tak best tau..tak caya tanye hubby aku.. tapi memang orang kat umah ni tak kuat makan melainkan aku jek ekekeke...
so aku buatla Nasi Goreng Kampung..
Sedap atau tak, korang kena tanye hubby aku jugak..
Tapi bile aku suh dia bagi markah penuh 5..dia bagi 4..okla tu kan..
Pestaim buat wooooooo ekekekeek

Tak lupa jugak nugget wat anak2 aku... dan aku serta hubby aku ihiks...

Ketam masak masam manis ni pun aku buat..
whoppppppssssss syhhhhhh senyap je la B, drang bukan tau kalo kiter tak ckp ekeke..
Ekceli muka aku nak buat mende ni, lambat lagi la tapi bole jek kalo aku blajar buat kan ekeke

ekceli aku kepingin lama dah nak makan ketam ni.. p jek cari kat tanjung lumpur dan order suh drang masak n bawak balik makan umah wakakakaka

camne la nak kuruih ni weeeeehhhhhh uwaaaaaaaaaaaaaaaa


5 luvbites:

Tink said...

ketam tu mmg sedp walau sape pon yan buat kan...kan...kan he

~~ciklinn~~ said...

alahai lamanyer kau tak gi ke tanjung lumpur huhuhuhuhuhu

aku suka minum air gelas besar... hehehehe

atty's said...

na..ko leh tolong tak na..
tolong aku postkan ketam tu na..oooii..leleh airliur aku nieh..sian kat aku

nurulhuda abu bakar said...

ena, mmg pasni confirm kurus, hehe... makan tu laju je, kita pun sama je, tang makan selera je.. mana nak kurus.. ;)

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh... alamak na, aku lupa ler nak email kat ko koleksi resipi yg tersimpan kat folder aku.. nnti aku email ko ya