::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, December 26, 2008

Adik ikut Kakak

Adik dah mula ikut jejak Kakak..
Tengah kitaorang tengok TV, tengok2 dia senyap..
Bile tanye 'Adik watpe tu'
'Adik tengah wat keje'
Amboiii pandainye anak bongsu aku sowang ni wat keje ek...

Walaupun hanya ini yang dapat dihasilkan wat masa ni, agak lambat sket dari Kakak namun dah cukup memadai bagi aku sebab dia boleh kongsi minat yangs ama dengan Kakak iaitu jadi ULAT BUKU.. Mayb Kakak terlalu cepat dan dia lambat tapi atleast dia slow2 ikut Kakak dah kira ok kan kowang....


1 luvbites:

nurulhuda abu bakar said...

capat ngan lambat tu depends anak jugak kan, ade yg gifted dr awal, ada yg kene asuh.. tapi oklah kalau nak follow akak dia tu ;)