::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, December 20, 2008

Adeh makan lagik

Pas coping tu, p la singgah jap kat Big Apple Donuts & Coffee
Siyes! biar kowang kata aku ape pun tapi aku pestaim cuba makan donut berkalering ni...
Selama ni makan donut 4biji RM1 tu ekekeke
So ni utk percubaan yang pertama..

Ikutkan aku nak amik satu2 jenis donut tu tapi takut plak drang marah kan...
Nak layan kita pilih donut pun tak mesra mana, ampeh tol!!!!

So kowang, ni la 6 pilhan donut aku..
Pink tu memula kakak request dan adik dgn jelesnye request satu lagik tapi balik umah haraaaaammm dimakannye.. Drang kata tak sedap!
Drang kata lbh sedap yang 4biji RM1 tu adeh r........
Bagus gak, jadi idak r anak aku pentingkan brand yang mahal2 je kan ekekeke

So time to pay it!
HUH! lenkali takmo bawak adik..
Kroje nak berdukung jek tapi mujur ringan, kalo berat tak kose nyahhh..
Cehh cam la aku yang dukung kehkehkeh

ERK!!! kowang nak tau tak huhuhu

pagi tadi aku bedal NASI AYAM kan..
tengahari plak aku bedal BURGER PROSPERITY kan
dan malam ni erk! makan BIG APPLE DONUT!!!!

arghhhhhhhhhhhhh makin jauh usaha aku nak diet ni camne wehhhhh


3 luvbites:

aDLie said...

ena.. lamanya tak singgah blog kita.. ha tu kata diet.. diet lok lak namanya tu.. hehe ;)

Ena said...

erk! ni sape ni?
pesal org nak view blog dia takleh ni

Tink said...

wahhh sedap nyeeee!!!