::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, December 4, 2008

Last Day

Last day aku di Putrajaya...
Kawan aku nak bawak aku p coping ke Berjaya Times Square...
P naik tren.. huhuhu pestaim ni...
Adehh muka aku yang kepanasan...

Memula kitaorang nek tren, ok jek, tak bersesak cuz tak ramai org..
Sampai jek kat KL Sentral, kitaorang nek monorel plak nak p ke Berjaya Times Square..
Time tu ase nak nanes jek sebab mak aiii ramai giler orang..
Aku ni jenis cepat cuak so wat plak camni, adehhhh...
masuk dalam monorel ni dah la sekian hal kena berebut2 ngan pelbagai bau dan bangsa huhuhu

Ni bukan nak tunjuk gelang ni tau.. ni nak menyatakan betapa kuatnye pegangan aku..
Almaklumla sesak ngan org pastinye tempat duduk pun takde kan..
So pegang jek pe yang leh dipegang..
Jangan pegang org dah le kang dia tak naya cuma kiter lg teraniaya huhuhu

Akhirnye sampai jugak kitaorang ke Berjaya Times Square..
Mak aiii sebesar2 Mall n banyaknye tingkat...
Awal2 kawan aku pesan 'jangan wat jakun, not' cinabeng!!!
Kalo kat kuantan ni mau amik masa berminggu2 nak p round Mall hehehe
Sedangkan East Coast Mall pun amik masa seminggu nak round heheheh

Muka ceria sebab dapat coping tapi aku takle ikut ko slalu coping dol, mau muflis aku..
Memang kaki coping tol ko! gerunnn aku tgk ekekeke

Tengok tu! pantang btol la... pasti brenti n belek2..
Adehhh kaki aku dah naik kematu coping ngan ko ni..
Ekceli aku ni bukan kaki coping ngat dol, aku ni cam sang suami yang tak ske window coping..
Aku lebih ske coping bile nak beli barang tapi kalo stakat nak telek2... idak le...

Tapi dalam pada tu, aku tergoda jugak bile ko coping sakan kan..
Dapat gak aku sambar 3helai baju..
Murah woooo RM10...
Tak sangka plak dalam Mall yang kless ni ade gak kedai yang murah ek ihiks
Anyway thanx dol bawak aku jalan2 sampai melecet2 kaki aku..
Nanti kiter coping lagi ye hehehe


1 luvbites:

lie_nurulz said...

sopink ye..baju sape 3helai tu..

kuar berdua dah cam orang bujang lak..hehe