::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, December 26, 2008

Pezen utk kowang




kowang.. sory ye sebab terlalu lambat bg pezen buat kowang..
Betol2 takde masa cuma arini jek baru ade masa..
Anggapla pezen tu pezen Hepi New Year aku untuk kowang ek..
Trimala pezen yang biasa lagik murah tu ikhlas dari aku untuk kowang sempena persahabatan yang terjalin antara kita ye kowang
Untuk sekelian kalinya aku menyatakan betapa aku menyayangi kowang..
Trima kasih sudi terima aku sebagai kawan kowang

3 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

wah.. byk nya hadiah.. emm.. hadiah new year ye.. aku nya ada erk.. (muka tak malu kan)

atty's said...

ena..aku nak ucapkan tq bebyk atas diah tu..thanks sesgt..

nanti aku kasi ko diah.ko tunggu je..tak kira tahun dpn ke apa tau..

nanti ko email alamat kt email.ye..

thanks again..muahhh

CuTeMiUt78 said...

ena, mekacih byk2.. aku dah dapat dah prezen ko tu.. baru je ni.. nnti aku update kat blog aku ya.. mekacih sesangat. nntikan pezen dari aku ok..