::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, December 18, 2008

Selera Zuzana

Semalam mak aku ajak makan luar sebab lauk pauk yang aku masak pun bukan tak sedap tapi dia kan banyak penyakit, banyak sangat pantang larangnya alik2 dia masak lauk pauk sendiri dan lauk pauk yang aku masak, hubby aku hanya makan masa malam so sket jek la terusik.. So bincang punye bincang, mak aku kata aku juz wat masakan utk anak2 aku jek, untuk dia pandai la dia wat sendiri... adehhh sian la plak..

Disebabkan aku tak kuar gaji lagik, mak aku punye gaji pencen dah kuar so dia kata nak blanje kan so kitaowang ok je la ekekek..
Puas gak melilau sana sini cari, pastu aku suggest kat hubby aku p area Indera Mahkota cuz kat situ ade banyak gak kedai kan...
Dalam on da way nak p tu, teringat kat seseorang so aku kol la hubby
orang tu kan, dan orang tu suggestkan p kedai Zuzana...


Sampaila akhirnye kitaowang disini...
Hmmm ok gak tempat ni
Posing dulu sblom makanan tiba..

AKu order mee rebus..
Dah 4 ari aku tak sentuh nasi huhuhu...
Tapi berat badan still tak tron2 gak uhuks.. ampeh tol!!!
Moga MAB leh tronkan berat badan aku ekekeke

Nie pastinye order Kakak...
Aku ingat nak orderkan dia mee sup tapi dia siap majukkan diri lagik kata na mee goreng, adoi le....

Nie menu tetap hubby aku Nasi Paprik
Huhuhu menyelerakan bile nampak, nak jek ngecek sket tapi huhuhu sabo na..sabo uhuks



Nie plak kerabu mangga, mak aku yang makan r selain Mee Sup dia..


Ok gak makanan kat sini.. best!
Layanan pun ok...
Tempat pun ok..
Try la wehhh

2 luvbites:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

makan kanda....jangan tak makan...

he he he

camno nak DIET nih...?


Ena said...

hahahah
tula pasai dinda, camno ngan plan kiter ni.. nampaknye bertanding sape yg makin bolat pp ni ekekeke