::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, June 10, 2009

Bile berkumpul...

Minggu lepas adik badik hubby aku berkumpul umah mentua sebab ade kenduri depan umah tu.... Tapi yang havocnye umah kitaorang, cam kenduri tu umah kitaorang plak ekekeke
Ekceli, cenggitu la bile adik badik hubby aku berkumpul..
Kecoh! Hangat! Ske mengutuk dan menyakat sesama sendiri hehehe

Ni di ruang tamu...
berkumpul satu puak...

Ni di depan umah, berkumpul lagi satu puak

Ni di depan TV, ade lagi satu puak berkumpul..
Kat dapo aku tak snap, pun berkumpul lagi satu puak..
Punyela ramai so camne aku tak kata hangat n kecoh..
Meriah giler umah ni terutama time raya...
Aku ni yang biasa dok sensorang, memula tu memang kekok gak sebab bergaul ramai owang ka tapi lama2 ok jek..
Kalo aku ase mood takde, aku senyap jek..
Kalo mood ade, aku join skali sakat dan paling join kompem la ketawa terbahak2 kan muahahaha

post signature


5 luvbites:

neezareef said...

family in law aku lak klu takat adik badik tade la havoc

tp bila kumpul dgn sepupu sepapat diorg br la ramai..hihi

atty's said...

wah na..maknanya minggu lepas..minggu kumpulan..sonok kalo kumpul2 nie..byk citer nak story mory ..

kita nie bila nak kumpul????????

ima shhs said...

amboiii... ramainyer ekk...

Anie said...

best kan sekali sekala berkumpul mcm gini

Mohdhazairi Bin Ariffin said...

hehee... saya suka kumpul ramai2 family pun dah besar baru best