::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, June 9, 2009

Menu ringan

Akhir2 ni cam aku nak catu smula pemakanan aku..
Ape ke idaknye, tiap2 bulan asik nek 3kg jek.. mak aiiii makin kembung aku.. susah kang nak tron...
Mujur wat check kat klinik swasta, kali idak mau kena minum glukos 10kali huhuhu
tak kose nyaaaaahhhhh...
So aku wat cam dulu, makan berat cuma skali
Bile drang ajak kuar makan, hanya menu ringan2 jek aku makan..

Dan akhir2 ni gak aku ske bebenominum ice blended cappucino...
Dulu punyela tak ske akan cappucino tu, kononnye pahit la.. sakit pala la almaklumla, aku ni kan migrain so cappucino tu ibarat adik badik ngan nescafe tapi semacam ku bedal..
yang kelakonye, hubby aku pun dah mula ske air ni gak ekekeke

Dan tak lupa jugak roti bakar aku itew...
tapi pasti order 2set sebab kalo 1set takut tak cukup ekekeke
camne nak kurang berat ni, makan roti pun sama jek sepinggan nasi muahahaha

post signature


6 luvbites:

~~ciklinn~~ said...

ha ko ni sama spesis aku...asal pegnant mmg cenggitulah berat aku naik... byglah masa aliff dari berat 48kg naik ke 75kg... ha ko kira jelrah berapa kilo sebln naikk ngeri kan....

aku pernah kena minum air gula tu..hadoiiiii...masa aisy aku pun gi swasta gak sbb tak sanggup aku minum air manisss itu...

ct rahani said...

adeh la.. sy pun x sngup klu kne minum glikos tuh.. seb baik ari tuh trlepas.. hehehe...

atty's said...

sedapnya airtu na..nanti aku g sana..ko banje eh..

ღ lie _nurulz ღ said...

sedapnya ice blended tu..
pekena tgh2 cuaca panas..slurrpp...!!

Ena said...

ciklinn
mak aii ko linn, berat bebeno tp camne ko leh jd sekecik itu kembali ek huhuhu

ct rahani
huhuhu ni sbb swasta tu lepas tu, kalo gomen dh lama kena minum dh uhuks

atty
erk! kat KL takde ke air tu :P tp no hal punye...

nurulz
tula pasaiii.. slurpppppp

neezareef said...

aah ringan betul kooo...