::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, June 3, 2009

Pemenangnye adalah..................

STICKY MODE
(entry baru kat bawahnye k...)

wokehhhh!!!
dengan rasminye menyatakan bahawasanya contest telah pun tamat due nye..
So sebelom aku menyatakan sape2 pemenangnye... ingin aku berterima kasih pada sape2 yang terlibat dan berusaha untuk memenangi contest suka2 ni....

ima shhs said...
akak teka no 5 rrrr...kui...kui...kui...
atty's said...
aku teka no 5...fuh betui le hendaknya amin..
(amboi kak ima n atty, mentang2 tau kaler peberet ena kaler pepel, trus teka tu ek tapi aduhai atty, tak kena la jampi ko ekekeke)

De' Sal said...
Kak sal teka no 7,hi hi betullah tu...kan..kan..kan...
(Kak Sal, no.7 tu hak mutlak hubby punye ihiks so kompemla salah)

zue said...
ena, sy teka no 6... mtk2 btoi la erk...
(wat zue dan k.ana (yg teka kat shoutbox tu), salah la yang.. tu bola megalanes tu ekekeke)

syareena said...
ala... no yg nak diteka dah ade...jadik sya teka2 no 2 la... oren gitew keh3
(syareena, pe la no yang nak diteka tu ek.. tapi kalo teka no.2 memang salah la yang huhuhu)

lili11 said...
No 3 eh!
lili11 said...
Eh kalau dibenarkan teka 2 kali, no 4 ler ... hih hi hi ...
(hahahah aduhai lili... dua kali teka pun..dua2 salah la heheh cuba lagik ek)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...
no.2
(ekekeke alaa dik, salah la :P)

neezareef said...
aku teka no.1
(ko teka no.1 ek za? teror ko jampi ek.. ekekeke)

ikiqzana said...
salam sis ena.. bole ker zana teka, zana pon minat gak main bowling ni...zana teka no 1. muktamad. zana pasti no 1 betol. zana nogok dh ada yg teka no 1. bole lg ker klu no 1 betol. zana menang.. hehehe...sis.. zana cadangkn nk x kite wat tourment tuk blogger2 cam kite.. apa kata sis??klu setuju nnti sis ym zana.
kikiqzana@yahoo.com
(erk sis ke ena ni? bukan akak ke lbh tua dr ena? huhuhu...
hehehe disebabkan pemenangnye dah ade tapi disebabkan akak semangat teka, ena bg akak adiah saguati leh? ihiks... tang tournament tu, nak sesangat tapi tunggu la ena abis pantang dulu huhuhu.. skang tgh men prot jek ekekeke)

sooooooooooooooooooo....
pemenangnya adalahhhhh

tadaaaaaaaaaaaaaaa
bukan aku pemenangnye tapi nak tunjuk bola bowling tu ekekeke
kowang ase sape? sape? cpt! cpt teka!
disebabkan pemenangnye ske kaler ijo so khas utk tatapannye
aku yang berbaju kelawar ijo beserta tudungnye skali tapi memegang bola boling aku yg kaler pink pepel pekat gitew ihiks...
(abaikan muka aku yang takde seri itew uhuks...)

dan pemenangnya sebenarnye adalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
v
v
v
v
v
v
v


wahhh pasni aku nak mintak jampian dr ko la neeza agar aku leh menang contest cara btoi, bukan cara tak aci ekekeke...
anyway TAHNIAH NEEZA...
sila tinggalkan address ko di email aku
qaisya06@yahoo.com
tak lupa juga wat kak zana ye, adiah saguati buat dirinye hehehe

post signature

10 luvbites:

atty's said...

nangis gulin...aku na..ooo..tahniah buek pemenang..

PerantauSepi1306 said...

erkksss terlepas sudahhhh....

syareena said...

nak nangis ni.... sampai ati huhu

neezareef said...

ya Allah...ptt la kty ckp aku menang byk hrnie..wakakakkakaa

korang nk tau x camne aku jampi

ekceli..aku tgk kt bola tu ade kain..maknanya bola tu either baru lps dilap atau baru nk dilap utk digulingkan...

terror x aiii...yahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

neezareef said...

ko nk nuntut ilmu jampi menang kontes SECARA JUJUR takk..

muahahahaha..

ko blajo gelak syeton tu smpai khatam dulu...

muahahahahhaha

Ena said...

atty
jgn atty, hodoh bebeno ko berguling ekekeke

akak PS
takpe kak, nanti ade contest len plak ihiks

syareena
alahaiii jgn r nanes..ati tu dah smp dah heheheh

neeza
wakakaka bijak btol ko za, patut r ko leh menang... lenkali kalo aku nak jawab contest, aku rujuk kat ko ek za..
muahahahahaha -> amacam? lulus tak gelak shiton aku muahahahaha

neezareef said...

kena golak smpai ptg baru luulus!

keh keh keh

ikiqzana said...

wah.. zana pon dpt gak ker?? hapi hapi sesgt walau pon saguhati..
zana tahu yg no 1 mesti ena punyer. coz klu yg no 7 tu x mungkin sebab yg pakai bola cam gitu balingan bola spin atau curve je. mana ada pompuan lubang bola camgitu. sakit oo pegang....
sori le.. zana yg lebih tua ker?? x perasan la adik ena... hehehhe..

ima shhs said...

huhuhu....tembakan akak tak menjadi rupanya....wwaaaaaa....

apapun congrats tuk neza tuh k..

syareena said...

kak ena, walaupun tekaan sya @ ena jr ni salah....

akak tulun undi sya ye SW007 keh3 boley gitu?