::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, June 23, 2009

P kenduri

Disebabkan aku taktau lagi tempat baru aku tu ade PC ke idak so aku nak jamukan kowang dengan n3 aku yang dah basi2 belaka...
boleh kan..boleh kan.. drpd takde langsungggg ihiks...

kami the blue family's nak p kenduri ni umah kawan hubby aku..
Semasa menantikan kawan hubby aku sampai sebab ingat nak p ngan dia, hubby aku taktau umah kenduri kat mana so harusss la berposing2 sakan dulu kan..
cuma yang ni jek aku taruk, ade lagi beberapa keping ihiks..

akhirnye sampai jua kawan hubby aku..
umah cam jauh walhal dia paling dekat..
janji keling toolll :P

ha tu dia bersama princessnye yg dulu kecik tp skang dah nak sama besar ngan dia ekekeke

prasan tak?
kenduri ni di tepi tanah perkuburan..
yang tak syiokkknye ade karaoke huhuhu
sore plak mak aiiiii sumbangsih...
nak makan pun tak slera walaupun lauk tika tu sedapnyeeee
anyway thanx pada tuan umah kerana menjemput kami....


post signature


3 luvbites:

neezareef said...

merah lipstik mak ngah..hik hik

pengantin skang berbanner bagai

~~ciklinn~~ said...

hihihhihihihihi janji keling....

atty's said...

na aku harap kt tmpt baru ade ar pc..kalo tak nanti gue kangen sama kamu.