::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Sunday, June 14, 2009

MC yg lama

Salam kowang....
Sory dah lama tak apdet....
Ekceli aku tengah demam panas, bisa-bisa badan, batuk n selsema..
Truk btol demam n bisa2 badan kali ni, tak penah lagi aku kena..
(ekceli ni disebabkan kecuaian aku sdiri.. aku pulun buah kuini banyak sgt huwaaaa.. slama ni aku makan, ok jek so alang2 balik kg aritu, aku mintakla lagik.. kali ni dia punye bisa perghhhhhhhhhhhh kaw2 punye sampai aku dah tak sanggup nak tahan lagi)
Slalunye makan 2 biji panadol, KOMPEM dah baik tapi kali ni makan panadol berpapan2 pun still tak baik jugak.. Org mengandung mana bleh makan obat sebarangan so hanya obat ni jek aku leh makan huhuhu
Aku dapat MC dari klinik gomen 2ari n mayb aku nak tambah lagi MC dari klinik swasta plak..
Tapi kowang nak tau, MC aku dr klinik swasta berlambak giler aduhaaaiiiii...... terlebih kuota mampuih akuuuuu uhuks...
Semalam Adik plak berjangkit dengan aku..
Aku dah btau kat dia jangan rapat2 ngan aku n jangan tdo sbelah aku tapi degil! ha ni la pekdahnye... Aku pun lom baik, dia plak demam.. mati kejong gitu la aku kat umah ni..
Arini plak si Kakak plak yang demam panas aduhaiii..
Awal2 aku suh hubby aku mintak coti sebab tak larat aku nak jaga dua2 dan diri aku sndiri huhuhuhu
So kowang, kalo minggu depan aku dah sihat, aku try lawat entry2 yang kowang dah buat ek...
Doakan aku sihat ye.. tang baby no problem, lagi gelatat dok dalam prot adela hehehe
Jaga diri kowang jugak ye....
Cayanngggg kowanggg..........


Anyway thanx atty n lina cuz sudi kol/sms bertanye khabar kat aku... sayu ni sob..sob..sob...

post signature

5 luvbites:

HASNAH said...

Aahhh la Ena...orang tua ckp...buah kuini tu bisa nyer leh tahan gak...tu la dah demam urat...cepat sembuh ye...windu kat celetoh becok mu itu.....

atty's said...

salam na..ko okeh ke lom nie..
minum air byk2 tau..windu ar ngn ko..

tu ar..lenkali ko pos laju kuinin tu ..ngn post le apa2 yg sedap kt aku..wahahahhaa..aku takpe makan.

Lina said...

hehe sian ko xpelar rehatlar kat umah tu biar sihat betul

Farasela said...

semoga cepat sembuh sumernyer....jg diri tu...awak tu pregnant...take care...

neezareef said...

bebaik arr semoga bb tu x de jangkitan