::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, July 31, 2008

Dak yang kuat majuk

Ya Allah...kuat tol dak ni majuk.. Kekadang tak larat nak pujuk dia... Kalo dia kata nak itu, kena dapat kan jugak... Kalo idak, camtula gayanye...

Kalo si Kakak, bile kita terangkan atleast dia faham tapi si Adik...masyaAllah...
Pangai sapa la ni dia ikut...
Tak len tak bukan, pangai bapaknye laaaa...
Sama jek bapak borek anak rintik ni... majuk ntah pape ekekekeke...
Alik2 pujukla diri sendiri kan kakak..meh kita geng berdua kan kakak muahahahaha..

Tengok tu!! Sampai ajak men playground, muka masih camtu..

Alik2 si Abahnye yang men... Haaa kan senang...

Eh! Ibu nak join gak... Men jongkang jongkit muahahaha..

Niela rupanye playground kat Swiss Garden tu... Sesambil tunggu member mak datang amik kitaorang bawak ke umah drang..Kitaorang try pujuk Si Adik ni dengan men kat sini...
Harap2 menjadikla....


Tadaaaaaaaaaaaa...
Alhamdulillah... Adik dah ok... Nak tau sape yang berjaya pujuknye...?

Si Kakak yang penyabar ihiks...
Ibu dan Abah pun tak dapat nak pujuk tapi kerana kaletah si Kakak, berjaya membuatkan Adik tersenyum n ketawa riang hehehhehe..

Adik disebalik tabir gerigi hehehehe

Perghhh ganeh anak2 Ibu ni posing ihiks...
Gaya pe B.. Abstrak ek ahaks....

Ibu dan Abah pun nak posing ala2 manja musyuk gitew ahaks....




1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Heheh kelako pulak tengok anak ko yang merajuk tu.