::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, July 12, 2008

Enjoy ke Haadyai

Disebabkan kitaorang menang kawad tu, Johan ape ntah, aku pun dah tak ingat.. kitaorang dapat p melancong ke Haadyai... Cam orang jakun dapat p negara orang hehehe.. Nek plak bas dua tingkat almaklumla dulu nak dapat nek bas dua tingkat ni mana ade kat Malaysia kan.. tapi skang dah ade.. Sani Ekpress buatkan tapi tak penah gak aku nek heheheh

Ekekeke ekceli aku tipu jek kowang.. Ni masa ni aku dapat p ni masa kawad yang tahun lepas.. Kawad yang tahun ni aku tak sempat nak merasai sebab aku didapati kena perbuatan orang huhuhu... (Aku ngandung la :P sebab pas sbulan kawad tu aku kawen kan hikhikhik)

Haa nie la dia rupa bas 2 tingkatnye.. Aku yang pastinye kompemla dok atas kan.. Kat bawah tu tempat karaoke...

Ni masa ni nek TUT TUT.. Mak aiii malu giler nek mende ni tapi nak rasa jugak kan... Wat plak yang nek ni sumenya renek dan chumel kan wakakakaak

Masa ni aku kat pantai pe ntah.. Aku pun tak ingat.. Yang aku ingat aku dapat makan mempelam best giler kat cni..

dan ini peneman masa aku coping kat sana ahaks... Ya Ampunnnn Linaaaaaa... Alaaa bukan aku berdua jek.. Nurul UPEN tu pun ade Lina ihiks... Gpun kebetolan dak Kerol ni kena tinggal dek kawan2 dia.. Kawan2 dia sume p pakat tengok Tiger Show dan disebabkan Kerol ni bekkkk sesangat (bek dia tu Lina, untung ko ahaksss...) dia pun tido jek dalam bilik dia.. Sedar2 pun aku kol bilik dia suh temankan aku coping sebab kaum2 pompuan yang len pun tinggalkan kitaorang.. gamaknye tgk tiger show jugak kot tapi versi jantan punye muahahahaha...

Nie masa dah nak check out ni.. Tunggu bas mai.. Aku diapit oleh jejaka2 yang macho huhuhu... Datang bawak mai sebeg tapi bile balik leh sampai berbeg2..Magic kan ahaks...

Dan nie masa aku dah sampai ke pintu Imigresen.. Pegawai2 drang nak tgk pe yang kitaorg beli so aku tron n amik ksempatan berposing jela hehehe...

Syokk wooooo... pestaim n the last time aku dapat p negara org..Bile lagik nak ajak aku wehhh huhuhu...



1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Sampai ati ko ena, ko pegi Haadyai dengan laki aku... oppss (masa tu aku pun tak keje suk lagi dok). Takpe bole juga aku tengok gambo dia masa bujang2 hehe. Weh jeles aku tengok blog laki ko, lagi grand dari blog aku. Tak boleh jadi ni, aku pun nak letak gak benda2 tu sume. Ena nanti ko ajo aku ek?