::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, July 30, 2008

Di bilik otel...

Haaa..nila rupa Apartmentnye.. Luas tapi situla katil, situla ruang tamu n situla jugak dapo.. Bek cakap HOTEL jek kan.. Setahu akula kan, APARTMENT ni ade bilik.. sebilik ke.. 2 bilik ke.. atau 3bilik.. Tu under Leisure Holiday la.. tapi under Swiss Garden ni, aku tak tau le huhuhu...

Hubby yang baru bangun tido ahaks...

kehkehkeh..punyela bersepah..nak wat camne kan... tu jek ruangan yang ade ihiks..
Adik yang melepek....

Kakak biasala, ngan mainan dia... Cakap sowang2 pun bleh dia ni hehehe...

Adik tak len tak bukan, menempel di sebelah Abah sebab nak men laptop kan.. Adoi le...

Pe yang aku buat tu? Disamping plastik KFC disisi...?

Heheheh breakfast Susu Coklat Dutchlady ngan ayam kfc muahahaha... Camne tak nek smula badan ahaks...

Nie time dah nak check out dah..patutnye lagi semalaman dok situ tapi dah tak tahan disebabkan ketidakselesaan so we decide tompang tido umah kawan mak la kan hehehe.. Mujur ade owang len dok Perak tu...



1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

A'ah pelik la pulak ye panggil apartment tapi macam bilik hotel je. Macam masa aku gi kat Kuala Tembeling Resort tu memang apartment ada 3 bilik beso2 lak tu. Takpelah at least ko dah merasa la gi situ lain kali dah tau tak payah dah nginap kat situ kan.