::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, July 30, 2008

Mandi kolam

Wahh dah lama tak mandi kolam ni.. Bile dah stay kat otel ni HARUSSSSS mandi kolam kan kan kan... So jamula mata kowang ngan aksi2 daring kami di kolam ni ek ngehngehngeh...

Hehehe aku hanya mampu mandi di kolam kanak2 je la.. Bukan sebab kena layan anak2 aku tapi disebabkan aku tak pandai swimming muahahaha so swimming atas lantai jek la ihiks..

time abahnye plak melayan...

hehehe ibu nak inteprem gak....

sronok sangat tengok drang ni girang skali dalam kolam kan...

Adik yang telah kesejukan...gegegegegege...

so PEACE kat atas jekla... Kakak still tak puas nak mandi lagik tu...

Wah...sejak bile Abah pandai PEACE ni.. Hehehe ekceli saje jek wat PEACE tu, walhal dia nak suh bini dia yang sporting ni amik gambo awek kat blakang tu.. Nampak tak yang dibulat beserta anak panah tu?..

Haaaa nak tau kisah selanjutnye.... tunggu pas ni le

Zasssssssssssssssssssssssssssssssss


1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Wahhhh... bestnya mandi kolam! Aku pun kalo pegi mana2 tido kat hotel mandi kolam memang tak miss punye.