::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, July 10, 2008

Waktu pagi di opis

Kowang nak tengok tak aktiviti2 pagi dak2 opis aku semasa baru sampai opis sblom kul 8 pagi?
Nampak tak betapa lajunye nya tangan K.Jan.. Diala pekerja cemerlang dalam opis aku.. Pepagi buta, letak jek bontot kat kosi, trus wat keje... Baguih..baguih K.Jan.. Tahun depan leh tuko opis ek K.Jan ahaks... Tapi jangan tinggalkan daku tau..Bawakla daku skali huhuhhu

Haaa..nie dak botak yg kiut miut (pasan la tu) Abang cayangku yang renek tu ahaks... Awal pagi dia mesti surf paper on9 dia... Ye ke surf tu jek? Tapi yg pasti abis sume web la dia surf hehehehe..
Haaa..nie plak dak Aini yg slalu tersasul nama dia Ina sbb kat opis lama dia pangey dia Ina gak...tapi disebabkan aku pun bernama ENA so aku haramkan skali2 dia bahasakan diri dia INA..ok tak? muahahahaah...dulikkkk!!!!

Eh ni sape? Aku? BUKANN!!! Ni K.Ana..Dia programmer IT aku... Aku dimana? Tu pc aku la tu... PC aku rosak arini huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Kak Ana tengah cuba memperbaiki pc ku tapi sampai skang tak elok lagik.. Uwaaaaaaaaaa... Aku di merata2 tempat meminta simpati pinjamkan pc... Sampaikan blog2 aku ni pun aku masukkan di pc2 owang huwaaaaaaaaaaaa...cedey..cedey...

Inilah aku... yang bernasib malang arini... Meminjam pc2 owang.. Nie kat Bilik En.Khai, bos kedua aku.. Mujur dia p kursus, kalo idak tak merasa aku nk berlagak jap sebagai EO ahaks... Tapi sayangnye, memula jek Internet dia ok, alik2 ampehhhh.. trus kejongg... So kini aku membawa diri kembali ke bilik asalku uhuk..uhuk..uhuk..



2 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Ohh patutlah aku tengok ko ke hulu ke hilir. Rupa2nya nak mengupdate blog la ek coz pc ko rosak. Itulah sape suh update blog time keje. Orang suh keje dia update blog lak. Tak baik tau, masa keje buatlah keje, blog2 tu kat umah lah... bla...bla...bla...Itu kene daulat la tu sampai pc rosak hwahwahwa... (oppss... cam cakap kat diri sendiri je)ya ampunnnn... larikkkkkkk....!!!

E-na said...

wakakakaka
tau pun ko ckp kat diri sndiri ek :P
yang pasti update blog ke..chat ke..pe ke..keje mesti siap!! chaiyokk!! chaiyokk!! ahaks..