::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, July 8, 2008

KFC ~ sehingga menjilat jari...

UPDATE!!!! UPDATE!!!! UPDATE!!!! UPDATE!!!!

Nie ari ahad punye citer ek... tetiba menempel selepas ari isnin ahaks... dulikkkk
Rupa anak2 daraku yg menantikan KFCnye hehehe..
Haa ni my hubby kata gambar berseni... Ntah pe yg berseninya aku pun tak tau.. Berseni ngan botol sos nye aduhaaaiii... Camni ke nak jadi blogger :P

aduuss..bestnye kakak makan... Snack Plate utk dia sorang jek tu.. Anak aku yg ni memang giler makan kulit ayam jek isi ditinggalkan huh! tgk badan la...

adik ni makan ke marah ni hehehe... Adik plak peberet dia fries n isi ayam hehehe.. So slepas kakak makan kulit pastinye di past kan isi ayam ke adiknye... Bertuahkan adik badik ni huhuhu...

aku pun nak makan snack plate gak... Heppp tapi tak abis tau.. Makan seketul jek, seketul lagik bawak balik tau ihiks...

Abah di samping kakak yg ske sgt menempel hehehe...

haaa...amik ko!!! licinnnnn!!!!! ahaks...

~Ibu dan Abah~

~Kakak n Adik~

2 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Kuangkuangkuang... ada juga yang geng ngan aku, petang bersenam beria dengan poco-poconya, malamnya bedal segala yang berkolestrol juga.

E-na said...

kena btolkan statement ni...

ni ari ahad la :P tapi yg ari senin punye terkuar awal ahaks...