::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, July 30, 2008

Swiss Garden Apartment, Perak

Hehehe seminggu aku cuti wehhh..P mana? Ngeh..ngeh..ngeh... Coti2 Mesia la weh... Merelease tensen yang bertensen2 ni... So aku bawak n angkut sume family aku p Perak, disebabkan kitaorang ade baucer free 3Hari 2Malam di Swiss Garden Apartment di Lumut Perak so pe lagik, p je la kan...




Kakak kalo bab posing, takyah di ajar, sndiri jek... Anak sapa la ni hehehe..

Nie cafe drang tapi aku tak makan la kat sini juz room service jek...

Tebal semacam jek beber Kakak tu kan.. Ekceli dia tengah makan tolat tu ihiks..

sempat lagik posing depan reception drang hehehe


Tempatnye punyela jauh dari bandar.. Adela dalam sejam jugak.. Membosankan.. Nama jek apartment tapi takde bilik.. Banyak lalat.. Ade monyet malah memang amat membosankan la huhuhu... Nasibla ko ek Swiss Garden.. Aku btau ikhlas ni hehehe...




1 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

Ohhh ko cuti gi perak ek. Aku ingat ko sambung cuti gi manala. Eh, aku baca dlm blog ayen yang ko cuti 3 ari tu dia kata ko gi kursus kat intan. Ko kursus ape ek? :-p