::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, September 26, 2008

Adehh terlewatt!!!!!

Kowang nak tau tak...
arini aku bangun sahur lewat..
Ekceli memang aku plan takmo sahur sebab letih r... makan ke tak makan ke.. kurang makan ke sket makan ke...badan2 aku tetap takmo turuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sakit ati tau!!!
Weh kowang tau tak petua yang tak menggunakan kos yang tinggi untuk kurus...
Bengang tol aku...
So aku konci jam 5.15 smata2 nak bangun utk minum air milo je la kan..
Ingatkan hubby aku dah set jam dia bangun awal...upanye ampeh...
Kaedahnya terpaksala dia makan tergopoh gapah nasi pagi tadi ihiks...

Aku biasanye walaupun ade masa 10minit lagi utk mandi (slalunye aku bangun pagi utk ke keje kul 5.50pagi) aku pasti tido jap...saje jek nak melelapkan mata ekekekek
Slalunye jugak leh dgr org abis mengaji dan azan n slalunye gak hubby aku sblom lelap mata jap dia konci jam...tapi arini dia tak buat pun..
Kaedahnya...dua2 tersedar pukul 7.00pagi..haaa amik kau 10minit!!!
Itupun sebab Adik merengek...kalo idak harusssssss sampai kul 10.00pagi muahahaha terpaksala wat alasan migrain ahaks...

Mujur sampai opis sblom kul 8 ahaks....

2 luvbites:

Suki Cida said...

hahaha nasib kakak dengan adik tak puasa... kalau tak sian diorg kena harung puasa tak bersahur...

Selalu last2 puasa ni la payah nak bangun,kan?

Tip nak kurus? ena kena banyakkan jalan... cida pun lama tak berjalan... lemak pun dah terkumpul dah ni... lepas jalan kalau berhenti jangan rehat... dlm 10 minit gedebushhhh atas katil ke kerusi ke apa ke.... insya ALLah berkesan

Ena said...

ye ke ni?
berkesan ke?
adehhh 'berat' la cida nak berjalan2 ni muahahahah