::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, September 30, 2008

Jom coping susu


Meh kiter coping susu wehhh
Susu Dutch Lady 4..5..6 tu murah siot....
Standard harganye dalam RM25 gitu tapi offer dapat RM19.99

So pe lagik..borongla banyak2 kan..
Tapi limit 3 pek sorang ceehhh ampeh tolll...
Kakak kalo p Giant mesti beli buku dia...
Adik pun sama naik tapi cam la dia pandai baca ekekekek

Ok..jom kiter bayo..
Takleh lama2 nanti ade jek mende yang nak dicapainye ekekeke


Haa amik ko!
Aku borong 5pek jek...
Okla tu sampai cukup bulan kan heheheh
~ e.f.f.a family~



2 luvbites:

Suki Cida said...

ena... sori kalau cida bagi tahu ni yek... jangan terpedaya dengan harge susu sbb takut ada melamin... cek isi kandungan susu ok! Im not sure kalau Malaysia, rasanya tak ada apa-apa, tapi singapore dah haramkan dutch lady... so ena pls visit wesite list product yang mempunyai kandungan melanim ok!

Ena said...

erk! ye ke cida?
thanx cida mengingatkannye...
ekceli dah cuba 3 susu, sume drang berak keras..susu ni jek drang ok hhuhuhu