::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, September 24, 2008

Menantikan Majlis Berbuka Poser

Nie la majlis berbuka poser yang paling simple, ringkas and sempoi penah aku hadir
(ceehhh cam la selama ni penah p mana2 majlis buka pose pun ekekeke)




Saat2 menantikan waktu 6.20petang..
Kitaorang lepak kat opis..
Sowang dah nak tertido dahh..
Sowang lagik layan games dan aku biasala layan tenet aku la tapi smlm feeling down sket so takde mood uhuksss

Sharp 6.20ptg..kitaorg kemas2 n tutup opis, p ke Blok C utk jamuan berbuka poser..

Sesampai jek, dak 2 eko ni masih dalam pembikinan pemasangan video..
Tapi best gak video yang dipasangnye..tang 'CEMBURU'..
Yang jadi pengacaranye Ustazah pe ek..adeh lupa plak namanye ngan suaminye tuu..
Tapi takle nak concentrate ngat nk tgknye, dak2 ni sebok kaco huhuhu


Kami bertiga yang setia bersama dan setia menanti saat2 yang dinantikan ekekekek
Muka letih dan berminyak almaklumla dari pagi sampai ke malam dok pakai baju tu jek..
Mujur badan masing2 harum baunye muahahhahah

Haaa dak tengah ni adalah dak praktikal..
Aku baru tau dia dak praktikal, slama ni mati2 ingat tetap...
Nasibla kan...


Sebelum majlis berbuka tu... drang sampaikan cenderamata khas buat dak praktikal tu...
Adehhh tak smpat nak berkenalan huhuhu


2 luvbites:

Lina said...

nape lar merai budak praktikal masa ni... sian dia tak semua staf ada...

Ena said...

bajek kos lina..
cam la ko taktau opis kiter ni huhuhu