::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, September 24, 2008

Majlis Berbuka Poser

Lauk2 simple ni yang berharga RM10 sekepala ye...
Mengootsssssss..........
Wat jamuan utk staff tapi kena bayar.a.de ke patut!!!
Pe guna wit yang kitaowang bayo tiap2 bulan tu huh!!!!
Dasar kemut!! kodokuit! taik idong masinnn!!!!

(Erk!pesal akuu emo jek arini ek...)

telor gorengg
(Kat umah aku tiap2 ari grg telo)

kerabu mangga
(Tak laku setahu aku...)

Kuih bakar
(Besttt gak... yang ni mmg laku)

Sayur Soon
(Aduhaaaiiiii...cam kat umah plak tauuuu)

Ayam goreng berempah..
Muak! sbb banyak n tebal sgt rempahnye
(cehh muak kononnnn!!! walhalll siap tapau bawak 3ketul ayam balik tu muahahahah)
Rejki jgn ditolak kan..dosa membazir ni so aku ni sbg umatNya hindar dari sume tu ngehngehngeh

Ikan masak merahh..
Ikan pe? aku pun tak tau sbb tak makan ekekekke

Dak2 penjaga lauk..
Takut lauk tak cukup ekekekke

ALLAHU AKHBAR..ALLAHU AKHBAR.....

Ha.. jom bratur amik nasi jom..
buka pose yeop!

Aduuhh best makan..
Lapor giler weh sampai nasi berantah pun tak pasan wakakak
air sirap n tea bagaikan nak bunuh owang bagi kena sakit kencing manis..
Manis gilerrrrrrrrrr wehhh

Ni ikhlas ke tak ni nak ajak berbuka poser ni huh'

9 luvbites:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

uish...pic last sekali...
yg baju biru kat tengah2 tu
makan tak tgk orang dah..

hahhahahha

Lina said...

wei tak baik tau bulan2 poser ni... terima je lar rezeki yg mane ade tuh... (sib baik aku mkn kat wan sara tom yam heheh)...

Suki Cida said...

cida kalau da lapa... sedap tak sedap komen lepas buke...wakakak...best la opis ena... ada majlis berbuke... comp cida buat tak tahu je...mencik! sesekali ajak le,kan makan kat hotel ke apa ke... wakakak

CuTeMiUt78 said...

uiiisshh... tak sedap pun tgk yg duk tgh pakai baju biru tu... mkn tak toleh kiri kanan dah..

Ena said...

cida..
best pe nyeee
dahla wat kat opis..kena bayo plak tu uhuks...
dasar bos kemut HUH!

Ena said...

cute & yanie..
dah laporrr
blasah jek la ekekekekek

Riezal said...

best nyer berbuka posa dia.. kecur pulak air liur tengok time2 ni.. dah laa aircond opis sejuk giler.. mula laa lapor hehe :).hey.. bru prasan u letak blog kite kat ur blog.. thanx yer.. i pun nak linkkan laa blog you jugak.. Salam ceria .. Selamat Hari Raya.. sahabat blog.

Ena said...

bawak bersabo riezal...
baru awal pagi ni ekekekek

PerantauSepi1306 said...

hehehehe takpe lah ena.. bos tak cukup rm lagik kot dia nak manher sume... so kira dia sedekah separuh dulu je kots.. ;D

next year doa-doalah dia banjer sepenuhnya kat seafood restaurant ker... hehehehe