::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, September 18, 2008

Saper tu...?





Saper tu ek...
Stakat datang tgk sana sini.. pegang baju itu letak..baju ini letak...
pastu trus ilang bek takyah coping ekekeek
Lina, ko ase ko kenal tak wanted 2 orang ni?
Muahahahahahahaha

5 luvbites:

Ayen said...

kah..kah..kah..kah..kah..kelako btllaa kan,patutnye tebalkan lg bulatan tu,hahaha....

Ena said...

tapi tak dikomennya lagik ni..
bila ni?
tak sabar ni wakakakka

~ mzznana ~ said...

ambooiii...cm spy dah akak ni ha..hehe...
ha..mai amek kad ye kat blog nana...

Lina said...

wakakakakaka... cilakak korang ek... dah nampak tu bukan nak tego tp amik gambo... aku pun curiga gak ms bc entry shopping ko tu... rasa cam kenal je pasaraya tu... camne bole tak nampak korang ek... mesti kes nyorok ni nak amik gambo... takpe... takpe... glemer gak aku hahaha...

Ena said...

wakakakak
aduhaiiii
lambatla ko jawab Lina..
puas aku tunggu ko nak jawabnye kekekek