::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, September 25, 2008

Tersenyum sendirian...

Pukul 11.30pagi tadi, aku dapat hint from my hubby
'Syg, sape 'Anonymous' yg komen di 'ralat sgt tu'..
'Eh! ade org komen lg ke? Jap nak tgk'

Bile aku bukak blog aku n tengok dan baca
errrmmmm panjang jela dia ni berkata2...
Aku faham maksud yg dia ingin sampaikan..
Pastinye aku kenal sape 'Anonymous' ni..
Memula berdebar gak.. geram pun ade gak.. bengang pun ade sebab dia still nak marah kat aku kan...
Tapi akhirnya aku tersenyum sendirian... kowang nak tau pasai pe...
Pasai aku cam rasa lega, dia bukanla benci sesgt kat aku...bukan buang aku 100%....
atleast dia sudi masuk dan tengok blog aku malah dia jugak sanggup menitipkan satu komen yang pangjang lebar buat ku..

'Thanx u...
Walaupun statement tu pedih tp i mengaku.. memang i bersalah..
dan i hope hal ni bleh di tutup kesnya...
Letih sgt ataupun kena mintak maaf dulu ngan empunya diri baru leh tutup ni?'



3 luvbites:

Suki Cida said...

ena, apa isu kat sini? Maaf kalau tanya... bunyinya macam "org tu marah ambik gamba (may be) kat blog dia ke?"

Ada ke org marah? eshhh saya suka ambik gamba org pastu letak kat blog saya ni... kalau ena bacalah blog saya dr mula, mmg banyak muke org2... benda tu menjadi kesalahan kE? bukan kita nak mengaibkan,kan?

Sorilah kalau tak ada kena mengena abaikan ok... takut jugakkan buat cida kenal org tu, pastu terambik dr umah dia... dah satu isu pulak

Ena said...

ekekekeke cida, bukan pasai amik gambo kat blog diala cida...
ena tgk n tunjuk 2..3kpg gambar dia dlm facebook kawan dia..
n mayb ena masih tak mintak maaf dgn kawan dia, tu yg dia jd marah tu.. wat plak ena tak ngaku..
takpela..ena pun dh ngaku silap ena.. kalo itu yg membolehkan hubungan ena ngan dia kembali seperti dulu... sob..sob..sob...cida pinjam bahu..nak kesat air hingus ni huhuhuh

Suki Cida said...

ena - hingus?!!!

/me tercari suami mu ayennnn... bahu dia ar paai ena... bau syouga... kuikuikui... oh macam tu ke... risau jugak sbb cida ni kaki cilok gamba org kat blog hahahah... so ena dengan ayen jangan terkujat lak tau... sajer suker2 tak suka buat entry tak ada gambo... gambo org pun jadi la....