::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, September 18, 2008

Coping Giant plak..

Pas coping kat Ocean...tu pasaraya dulu..pasaraya skang aku tak pasan plak pe namanye heheheh kitaowang p Giant plak..
Hajat di ati nak beli kasut dak2 ni...
Tapi masa tunggu dalam keletihan tadi, anak2 dara aku request nak makan KFC so sian punye pasai, aku belikan dia KFC n drang makan kat situ dan ditemani oleh Bibik..
Aku ngan Abah plak amik kasut drang sbelah sowang n bawak la masuk Giant..

Bawak jek masuk, p la bahagian kasut budak2..
Try test coba...adeehhhh cam susah jek tanpa kaki drang sdiri...
Dalam pada tu, nak tunggu drang abis makan kfc, aku ngan hubby survey baju2 aku plak heheh
Dapatla aku 2 baju n 2 suar ihiks...
Sonok...Sonok...

Pas jek pangey drang, tak dapat gak kasut2 drang..
Nak kasut yang sama..
So bila Kakaknye ade, Adik plak tak kena ngan kaki saiz Cinderelanya..
Bila Adik ok, Kakak plak tak ade pattern tu..aduhaiiii..
Nampaknye tak abis lagi la coping ni huhuhuhu


4 luvbites:

atty's said...

takpe nanti leh gie sopink lagi..

CuTeMiUt78 said...

payah kan.. tapi biasa ler klu dah dua2 princess tu.. kena ikutkan gak kan..

Lina said...

shopping... shopping... bile lar aku nak gi shopping...

nurul said...

haha dulu nama ocean kan ... ;)